Κρήτες και Ηπειρώτες γλεντούν το Σάββατο 24/9 στη Γλυφάδα




Ένα υπέροχο Σαββατόβραδο υπόσχονται στους Γλυφαδιώτες οι Κρήτες και οι Ηπειρώτες ! Με δύο παράλληλες εκδηλώσεις, η μία στη Γ΄Μαρίνα, η άλλη στην πλατεία Μακεδονίας, οι δύο Σύλλογοι θα δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα, με λύρα, λαούτα αλλά και κλαρίνα, καλό φαγητό, κρασί, τσικουδιές και τσίπουρα, επειδή «όποιος κατέχει να γλεντά και το κρασί να πίνει, ξεχνά πως έχει βάσανα κι ο χάρος τον αφήνει…».

Οι Κρήτες στο χώρο εκδηλώσεων στη Γ΄Μαρίνα στις 8:30 μ.μ.
«Το Σάββατο η Γλυφάδα γλεντάει Κρητικά ! Με το Δήμο Γλυφάδας και το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου μας διοργανώνουμε στη Γ΄Μαρίνα μια βραδιά με πολλή μουσική, χορό, κρητικό πιλάφι, τσικουδιά και πολύ κέφι. Σας περιμένουμε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα», τονίζει η Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας «Η Κρήτη» Δέσποινα Τζαγκαράκη.


Οι Ηπειρώτες στην πλατεία Μακεδονίας στις 8:30 μ.μ.
«Σας περιμένουμε το Σάββατο στην πλατεία Μακεδονίας (οδός Α. Παπανδρέου, απέναντι από το 3ο Δημοτικό Σχολείο) στην Άνω Γλυφάδα με πολλή μουσική, κλαρίνο και εκλεκτά κρέατα να γλεντήσουμε όλοι μαζί» σημειώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η Πίνδος», τραγουδιστής – τραγουδοποιός Τάσος Κατοπόδης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.