Καρέ-καρέ η δράση κακοποιών που λήστευαν περίπτερα και βενζινάδικα (VIDEO)




Μέσα σε λίγη ώρα έκαναν 4 ληστείες σε Αργυρούπολη, Βύρωνα, Υμηττό και Ηλιούπολη

Αρπάζουν ότι μετρητά βρουν, τα βάζουν όπως όπως στις τσέπες τους και φεύγουν σαν κύριοι από το περίπτερο.

Είναι μόνο μία από τις τέσσερις ληστείες που διέπραξε ο 23χρονος κακοποιός που βλέπουμε στο βίντεο, την ίδια μόλις ημέρα.

Ο 23χρονος μαζί με τουλάχιστον δύο συνεργούς που αναζητούνται ξεκίνησαν πρωί πρωί τις ληστείες. Γύρω στις 5 το πρωί έκαναν το πρώτο ντου σε βενζινάδικο στον Υμηττό.



Οι ληστές με την απειλή όπλων ζήτησαν αμέσως από τον υπάλληλο να τους δώσει ότι λεφτά υπήρχαν.

Οι τρεις θρασύτατοι ληστές με την απειλή όπλου, αφού πήραν τα λεφτά που τους έδωσε ο υπάλληλος, στη συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι και ζήτησαν περισσότερα.

Την ώρα της ληστείας, στο βενζινάδικο σταμάτησε ένας περαστικός για να βάλει βενζίνη. Οι σκληροί κακοποιοί βρήκαν έτσι την ευκαιρία να πάρουν ακόμη και το πορτοφόλι του περαστικού.

Ο 23χρονος μάλιστα έβγαλε πιστόλι και εναντίον των αστυνομικών, που κατάφεραν ωστόσο να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Πηγή βίντεο: megatv.com

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στις 3-9-2022 το μεσημέρι, στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 23χρονος ημεδαπός για σύσταση συμμορίας που διαπράττει ληστείες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων. Αναζητούνται οι συνεργοί του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης τεσσάρων ένοπλων ληστειών, που διαπράχθηκαν διαδοχικά πρωινές ώρες της 3-9-2022 σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων και δύο περίπτερα σε Αργυρούπολη, Βύρωνα, Υμηττό και Ηλιούπολη, ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος ως ένας εκ των δραστών των ληστειών και μετά από στοχευμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε εντός καταστήματος στην περιοχή του Ζωγράφου.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα και αφού του δήλωσαν την ιδιότητά τους, ο 23χρονος έβγαλε πιστόλι από τσαντάκι που έφερε και επιχείρησε να κάνει χρήση αυτού. Οι αστυνομικοί με τακτικές κινήσεις τον ακινητοποίησαν, τον αφόπλισαν και παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλλε τον δέσμευσαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 6 φυσίγγια
  • το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ

Από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο 23χρονος αναζητούνταν δυνάμει εντάλματος που διατάσσει τη σύλληψη του, κατηγορούμενος για ληστείες.

Επιπρόσθετα, ο 23χρονος συλληφθείς καθώς και έτερος συνεργός του που έχει ταυτοποιηθεί, έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.