«Και με βροχή και με λιακάδα ο κόσμος τρέχει στη Γλυφάδα» (VIDEO)




Ήταν μια βραδιά όνειρο ! Στον πανέμορφο χώρο του Οικολογικού Πάρκου Νέας Ευρυάλης μέσα στο πράσινο, είχαν τοποθετηθεί ροτόντες μπροστά στην πίστα για το 11ο Ευρυαλιώτικο Γλέντι που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και του νομικού του προσώπου, Κ.Α.Π.ΠΑ. Γλυφάδας. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες προσήλθαν αφιλοκερδώς και συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα: Ξεκίνησε με χορευτικό σεργιάνι σε όλη την Ελλάδα από την ομάδα του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας, συνεχίστηκε με αφιέρωμα στις αλησμόνητες πατρίδες -Σμύρνη, Τραπεζούντα, Αϊβαλί- ακολούθησαν παλιές μεγάλες επιτυχίες αλλά και σύγχρονα χορευτικά, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν τα νούμερα επιθεώρησης που προκάλεσαν γέλια, ενθουσιασμό, χειροκροτήματα. «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε μαζί σήμερα εδώ, ύστερα από τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, ήταν μεγάλη η ανάγκη μας να βρεθούμε και πάλι, να αγκαλιαστούμε όπως παλιά, να χαιρόμαστε την πόλη μας με όλους τους τρόπους -με προσοχή και με ασφάλεια- και εγώ και οι συνάδελφοι της δημοτικής αρχής νιώθουμε ότι μας έλειψε αυτή η ζεστασιά, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που είστε εδώ απόψε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί», είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσορίζοντας τους Γλυφαδιώτες στην όμορφη βραδιά.

«Η διοργάνωση αυτή αποτελεί θεσμό, είναι το 11ο Ευρυαλιώτικο Γλέντι και σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ που είστε μαζί μας. Μας είχε λείψει τα προηγούμενα δυο χρόνια η γιορτή μας αυτή. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο πρώτο της μέρος στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει λαϊκό πρόγραμμα με καταξιωμένους καλλιτέχνες που προσήλθαν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό. Καλή διασκέδαση», είπε ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης, Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας Ορέστης Τσάγκλας, παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προήλθε από τις εκλογές της 4ης Ιουνίου 2022 και αναφέρθηκε στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου.

Στην απαγγελία των κειμένων της βραδιάς, η φιλόλογος εκπαιδευτικός Φανή Παρασκευαϊδου. Το κοινό ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους ο Γιώργος Κοινούσης (Να ξαναγινόμαστε πάλι πιτσιρίκοι), ο Κώστας Μοναχός (πρώτο όνομα στα κέντρα διασκέδασης της δεκαετίες του ΄80 και του ΄90), ο Γιώργος Σαλαμπάσης (Σ΄αγαπάω μ΄ακούς;) καθώς και Ευρυαλιώτες τραγουδιστές φίλοι του Συλλόγου, ενώ ο γνωστός ηθοποιός κονφερανσιέ Γιάννης Μπουρνέλης αυτοσχεδίασε με τρόπο απολαυστικό, προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό.

Μεταξύ των τραγουδιών που ακούστηκαν ήταν και το καινούργιο τραγούδι «Και με βροχή και με λιακάδα ο κόσμος τρέχει στη Γλυφάδα». Την όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής Δήμητρα Νάνου. Μαζί με τους Γλυφαδιώτες διασκέδασαν η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. και Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας «ΤΟ ΑΡΓΕΝΟΝ» Μαίρη Παπάζογλου, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βασίλης Νικάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Σπύρος Δήμου, Σάσα Πατεράκη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Μαζί για τη ζωή») καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Λεβετσοβίτης (Πρόεδρος Γκολφ), Στέλιος Κουρουπάκης (πρ. Πρόεδρος Γκολφ) και Στάθης Γεωργούλας. Στην όμορφη βραδιά παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων: Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας Χρυσούλα Γαλάνη, η Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας «Η Κρήτη» Δέσποινα Τζαγκαράκη, η εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» Μιλένα Ραντοβάνοβιτς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας «Ο Αρκάς» Νίκος Τσιντής, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η Πίνδος» Σταύρος Σμπόνιας, η Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Γλυφάδας «Ο Υμηττός» Βούλα Καλαφάτη, η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς – Λένα Μαυρακάκη» Χρύσα Λουπασάκη, καθώς και ο πρ. Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας Γιάννης Σοφιανός.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.