Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής θρηνεί για την απώλεια του γιατρού – εθελοντή, Νίκου Παππά




Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής – Hellenic Rescue Team of Attica που έχει έδρα το παλιό Φάληρο, εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του γιατρού Νίκου Παππά, μέλους της ομάδας με πολλά χρόνια εθελοντικής προσφοράς. Ο γιατρός που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών έδινε τα δύο τελευταία χρόνια μάχη με το καρκίνο ο οποίος τελικά τον νίκησε.

Δείτε την ανάρτηση της Ελληνικής Ομάδα Διάσωσης Αττικής – Hellenic Rescue Team of Attica:

“Πριν λίγη ώρα πληροφορήθηκαμε ότι ο Νίκος Παππάς έχασε την μάχη με την ζωή. Ο Νίκος ήταν ένα εμβληματικό μέλος της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής – Hellenic Rescue Team of Attica με πολλά χρόνια εθελοντικής προσφοράς.

Η ομάδα μας εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του και στέλνει στην οικογένεια του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.”



O Nίκος Παππάς επισκεπτόταν πολύ συχνά την Κορινθία και συγκεκριμένα το Σχοίνο, ενώ εργαζόταν και στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι συνάδελφοι του πενθούν για μια ακόμα απώλεια το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο αγαπητός γιατρός έδωσε μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς αυτή ήταν άνιση, όπως ανέφερε και σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρ. Μέλλος.

“Έφυγες αδερφέ για μακρινά ταξίδια…Έδωσες τεράστια μάχη (αν και άνιση) και ήσουν η προσωποποίηση του θάρρους, της δύναμης και της αισιοδοξίας.. Μου έμαθες πολλά!

Σε ευχαριστώ που κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που δουλέψαμε μαζί και δώσαμε μάχες μαζί, αλλά δεν σε ευχαριστώ που με άφησες μόνο μου να κυνηγάω τα κοινά ονειρά μας! Πήγαινε τώρα στους αγώνες του ουρανού και να τους προστατεύεις…”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.