Εκρήξεις στο κατάστημα με τις φιάλες υγραερίου: Οι κραυγές των αστυνομικών (VIDEO)




Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η οδός Αχαρνών μετά την ισχυρή έκρηξη σε ισόγειο κατάστημα με φιάλες υγραερίου. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι στο ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Αχαρνών 210 και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας εργαζόμενος στην επιχείρηση.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη βαρύτατα εγκαύματα από την έκρηξη και την πυρκαγιά που προκλήθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα οι άνδρες της πυροσβεστικής έχουν θέσει υπό έλεγχο το μέτωπο της φωτιάς.

Σημειώνεται ότι στην πολυκατοικία είχε εγκλωβιστεί ένα άτομο και συγκεκριμένα στον τέταρτο όροφο. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν με τροχό την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και να τον απεγκλωβίσουν με επιτυχία. Δεν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι ή άλλοι ελαφρύτερα ή βαρύτερα τραυματίες. Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

Στο βίντεο – ντοκουμέντο του iEidiseis καταγράφεται των αστυνομικών που έφτασαν πρώτοι στο σημείο κατά τα πρώτα λεπτά που ξέσπασε η φωτιά στο πενταώροφο κτίριο. Καλούν σε βοήθεια ενώ από το κατάστημα ακούγονται η μία μετά την άλλη οι εκρήξεις.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.