Γλυφάδα: “Παρακάλαγα γονατιστή να με σκοτώσουν – Μου τα πήραν όλα” λέει η αστρολόγος




Αποκλειστικές εικόνες εξασφάλισε το LIVE NEWS του MEGA από τα δωμάτια του σπιτιού της αστρολόγου Βάσως Νικολαΐδου, μετά την καταγγελλόμενη εισβολή των ληστών.
Απόλυτο χάος, πεταμένα πράγματα παντού, ανοιχτά συρτάρια, ρούχα ανακατεμένα, κουτιά, ντουλάπια, ένα γραφείο ανάστατο. Λείπει ό,τι πολυτιμότερο υπήρχε στο σπίτι.

«Παρακάλαγα να με σκοτώσουν, ήξερα ότι μου τα πήραν όλα. 100.000 ευρώ και κοσμήματα».

Η αστρολόγος Βάσω Νικολαΐδου, είναι ένα ράκος. Μιλά για πρώτη φορά, αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS, και συγκλονίζει. Δεν της έμεινε τίποτα, όπως λέει. Οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι της στην Γλυφάδα, της τα πήραν όλα.

«Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ούτε δραχμή. Μου πήραν ακόμα και ό,τι είχα στην τσάντα μου… Ούτε ρολόι να δω την ώρα».



Καρέ καρέ η ληστεία

Η 55χρονη αστρολόγος ήταν στο σαλόνι όταν εισέβαλε στη μονοκατοικία ο ένας από τους τρεις ληστές. Η περιγραφή της προκαλεί ανατριχίλα.

«Τα δύο άτομα τα είδα. Το ένα δε φορούσε κουκούλα. Μπήκε πρώτα ο ένας, με έδεσε, με ακινητοποίησε, άνοιξε στον δεύτερο. Τον τρίτο δεν τον είδα».

Οι ληστές άρχισαν να αδειάζουν το σπίτι, όσο η 55χρονη παρέμενε ακινητοποιημένη. Της εξήγησαν πως δεν ήθελαν να της κάνουν κακό, αρκεί να κάνει ακριβώς ότι της πουν.

«Προσπάθησα να πέσω απ’ τον καναπέ, μου είπαν μη κουνηθείς».

«Είχαν πληροφορίες…»

Ο εφιάλτης έμοιαζε να μην έχει τέλος. Οι ληστές πηγαινοέρχονταν στη μεζονέτα και άδειαζαν τα πάντα.

«Ξέρανε πού είναι το χρηματοκιβώτιο, ύστερα τους είδα με τους γκασμάδες που το πήραν από το υπόγειο».

Η Βάσω Νικολαΐδου ισχυρίζεται ότι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη ληστεία προέρχεται από το στενό της περιβάλλον, καθώς, όπως περιγράφει, οι δράστες ήταν «διαβασμένοι».

«Είχαν πάρει πληροφορίες. Ήξεραν πού είναι τα πάντα. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, πού έχω τα πράγματα, πώς ανοίγει το γκαράζ».

Από την πρώτη στιγμή, ένας γείτονας, μάρτυρας κλειδί, υποστήριξε ότι όχι μόνο είδε τους ληστές, αλλά τους φωτογράφισε κιόλας.

Οι αστυνομικοί που έχουν στα χέρια τους υλικό, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.