Βάρη: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Δαμανάκη




“Έφυγε” από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Δαμανάκης, αγωνιστής και μαχητής στον Κλάδο Αλουμινίου, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και ιδρυτής της κατασκευαστικής εταιρείας κουφωμάτων αλουμινίου “Alkat”.

Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος του συλλόγου “Αρχέδημος” της Βάρης που ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών γενικότερα, καθώς και τη διατήρηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΡΧΕΔΗΜΟΣ, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Προέδρου Γιάννη Δαμανάκη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.Ο Γιάννης Δαμανάκης ήταν από τα ιδρυτικά και πρωτοπόρα μέλη του Συλλόγου. Διακρίνονταν για την δραστηριότητά του, το ελεύθερο πνεύμα του, τη διορατικότητά του και το θάρρος του.Πάλευε με όλη τη δύναμη της ψυχής του για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.Την Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου, 2022 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αθηνάς & Αιόλου 1 Βουλιαγμένη, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.



Βάρη 05-09-2022

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.