Tρεις τραυματίες με εγκαύματα από την έκρηξη σε εργοστάσιο, στον Άλιμο




Στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” έχουν μεταφερθεί οι τρεις τραυματίες από την έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων, στην λεωφόρο Αλίμου. Σύμφωνα με το notia.gr οι δύο φέρουν ελαφρά εγκαύματα, ενώ ο τρίτος σοβαρότερα. Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε υπόγειο χώρο του εργοστασίου, από ανάφλεξη βενζίνης, κατά τη διάρκεια καθαρισμού πλυστικού μηχανήματος.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι είχε γίνει τηλεφώνημα για βόμβα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, το οποίο έχει σύμβαση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Για το λόγο αυτό υπήρξε τόσο μεγάλη κινητοποίηση των αρχών. O υπεύθυνος και ο εργοδηγός του εργοστασίου, έδωσαν κατάθεση στο ΑΤ Αλίμου

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σήμερα και περί ώρα 9:20 π.μ. στο χώρο του συνεργείου της επιχείρησης «ΑΡΙΕΞΠΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ Α.Ε» σημειώθηκε χαμηλής ισχύος έκρηξη σε ψυγείο μηχανής και εξαιτίας αυτής μικρής κλίμακας πυρκαγιά, η οποία κατεσβέσθη άμεσα και με ίδια μέσα.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις εργαζόμενοι της εταιρείας, στους οποίους αφού παρεσχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες επιτόπου, διακομίστηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο.



Συμπληρωματικά, και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η εταιρία μας λειτουργεί στον χώρο των επισκευών μηχανών και βαρέων μηχανημάτων από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 συμμορφούμενη πάντα με όλα τα πρωτόκολλα και τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα θεσπισμένα μέτρα ασφαλείας τόσο για το προσωπικό όσο και για τις εγκαταστάσεις της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.