Tραυματισμός 15χρονου που έκανε ψαροντούφεκο – Υπό την επήρεια αλκοόλ ο χειριστής του ταχύπλοου




Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Άνδρου για περιστατικό τραυματισμού 15χρονου, από ταχύπλοο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Κορθίου της Άνδρου. Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν λιμενικοί όπου εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος νωρίτερα διενεργούσε υποβρύχια αλιεία με χρήση ψαροντούφεκου και τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος με 33χρονο ημεδαπό χειριστή.

Ο 15χρονος, αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι.

Από το Λιμεναρχείο Άνδρου, που διενεργεί τη προανάκριση, διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση στον 33χρονο χειριστή του ταχύπλοου, όπου διαπιστώθηκε ότι η αλκοόλη ήταν άνω του προβλεπόμενου ελάχιστου ορίου και ως εκ τούτου επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Tραυματισμός 15χρονου που έκανε ψαροντούφεκο – Υπό την επήρεια αλκοόλ ο χειριστής του ταχύπλοου

  • 10/08/2022 at 5:38 μμ
    Permalink

    Αυτον το εγκληματια ευχαριστως θα τα κοβα και τα δυο χερια. που καξο ψοφο να χει .Κριμα το παληκαρακι που το κατεστρεψε τη ζωη…Ηταν σε ολα νομιμος αλλα δυστυχως παντα υπαρχουν ασυνείδητα καθαρματα που νομιζουν οτι η θαλασα ειναι ξεφραγο αμπελι

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.