Tραγωδία! Μια στιγμή έχασε από τα μάτια του την 6χρονη κόρη του και πνίγηκε (VIDEO)




Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επίσκεψη στην παραλία στο Καλαμάκι Κορινθίας μιας εξάχρονης, η οποία συνοδευόταν από τον πατέρα της. Η βουτιά της έμελλε να είναι η τελευταία, με τον άτυχο πατέρα να αντικρίζει πνιγμένη την κόρη του. Ένας ψαροντουφεκάς που βρισκόταν στην περιοχή ανέσυρε το σώμα του άτυχου κοριτσιού από τη θάλασσα και το μετέφερε στην ακτή. Επί τόπου έφθασαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος Iσθμίας.

Ειδικότερα, το κοριτσάκι μπήκε στη θάλασσα για βουτιά και, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, πνίγηκε. Άμεσα ενημερώθηκε ασθενοφόρο όπου έσπευσε στο σημείο με δύο διασώστες.

Οι ίδιοι έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή. Στη συνέχεια, μετέφεραν το εξάχρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Οι γονείς της εξάχρονης έδωσαν καταθέσεις στο λιμεναρχείο Iσθμίας όπου έχει αναλάβει και την προανάκριση. O διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης μίλησε στο Korinthostv.gr για το τραγικό συμβάν.



Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων.

Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.