Aγνοούνται δύο κολυμβητές στα Λεγραινά – Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού




Αγωνία για δύο κολυμβητές που αγνοούνται στα Λεγραινά, στο Σούνιο. Πρόκειται για έναν 46χρονο και μια 62χρονη τα ίχνη των οποίων χάθηκαν την ώρα που κολυμπούσαν το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία Καπέ. Το Λιμενικό έχει στήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Το Λιμενικό ενημερώθηκε για το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής από παραθεριστές που ανησύχησαν όταν είδαν ότι ο άνδρας και η γυναίκα δεν επέστρεφαν στα πράγματα που είχαν αφήσει στην παραλία, ανέφερε ο Νίκος Κοκκαλάς, εκπρόσωπος τύπου Υπουργείου Ναυτιλίας μιλώντας στην ΕΡΤ. Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Λαυρίου και Παλαιάς Φώκαιας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό δύο αγνοούμενων κολυμβητών (46χρονου άνδρα και 62χρονης γυναίκας), στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ”ΚΑΠΕ” Λεγραινών Σουνίου.

Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός ελικοπτέρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ.Τ., δύο περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός ελικοπτέρου Π.Ν., ιδιωτικών σκαφών και πλοίων, ιδιώτη δύτη, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και κλιμακίου της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.