Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ εντοπίστηκαν στο IX του πρώην παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο




Στο αυτοκίνητο του 34χρονου τραγουδιστή, στιχουργού και παλιού παίκτη μουσικού reality, βρέθηκαν 1.200.000 ευρώ ενώ στο σπίτι του στην Ηλιούπολη 300.000!

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί θα μεταφερθεί ο πρώην παίκτης ριάλιτι που μπούκαρε χθες στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, είχε πολλές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί ώστε οι γιατροί να τον εξετάσουν και αν κριθεί αναγκαίο να του δώσουν αγωγή.

Εκεί θα παραμείνει τα επόμενα 24ωρα και θα ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη. Ανάλογα και με το πόρισμα των γιατρών θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί στα δικαστήρια ώστε να απολογηθεί ή θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση.



Το χρονικό
Ο 33χρονος εισέβαλε χθες στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών, από την οδό Λουκάρεως, φωνάζοντας ότι μέσα στο ΙΧ έχει εκρηκτικά και ναρκωτικές ουσίες. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και τον οδηγό του -ο οποίος, σημειωτέον, δεν έφερε αντίσταση και ζήτησε μόνος του να παραδοθεί. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι στην κατοχή του, στο λευκό SUV, βρέθηκαν 1,3 εκατ. ευρώ, μαζί με ναρκωτικά. Παρά ταύτα, δεν είχε μαζί του εκρηκτικά όπως ισχυριζόταν.

Τα πρώτα του λόγια
«Ήρθα στους φίλους μου και παραδόθηκα γιατί έτσι έπρεπε να το κάνω». Αυτά ήταν τα λόγια του 33χρονου που συνελήφθη χθες Σάββατο, έχοντας στην κατοχή του 1.513.555 ευρώ και 336 δολάρια ΗΠΑ καθώς και ναρκωτικά, στους Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που προχώρησαν στην σύλληψη του και ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, από την έρευνα που έγινε στον ίδιο και στο όχημα του, εντοπίστηκαν στα καθίσματα σε σακβουαγιαζ περίπου 1.200.000 ευρώ καθώς και ναρκωτικά και συγκεκριμένα περίπου μισό κιλό χασίς , 38 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 131 δισκία ecstasy.

Ακολούθησαν και έρευνες στο σπίτι του εκεί όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα χρήματα περίπου 300.000 ευρώ χρηματοκιβώτιο.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν φαινόταν φυσιολογικός και όπως ανέφεραν πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που κάποιος παραδίδεται στις Αρχές με αυτόν τον τρόπο.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο 30χρονος- ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να συμμετείχε και σε reality show- να δέχεται πιέσεις με αποτέλεσμα να οδηγήθηκε σε αυτή του την πράξη.

O 33χρονος παραμένει κρατούμενος και την Τρίτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή.

Tι βρέθηκε στην κατοχή του μουσικού
Στην ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι ο 33χρονος συνελήφθη χθες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

«Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
275 γραμμ. κοκαΐνης,
495,5 γραμμ. κατεργασμένης και 0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
131 δισκία ecstasy ,
3 φαρμακευτικά δισκία,
αυτοκίνητο,
πιστόλι κρότου,
267 φυσίγγια κρότου,
χρηματοκιβώτιο,
4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
4 κινητά τηλέφωνα. Πηγή: iefimerida.gr

Ο 34χρονος όπως αναφέρει το protothema.gr έχει υπάρξει για ένα μικρό διάστημα ποδοσφαιριστής ενώ εμφανιζόταν και στο μουσικό ριάλιτι greek idol.

Δείτε βίντεο με τη συμμετοχή του

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.