“Να διερευνηθεί το ενδεχόμενο φόνου” λένε συγγενείς του 22χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος σε πυλώνα της ΔΕΗ




Για σοβαρές υποψίες που κινούν αμφιβολίες σχετικά με το αν ο θάνατος του 22χρονου ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα πυλώνα της ΔΕΗ, στην Πάτρα, δίπλα στην Ιερά Μονή Γηροκομείου ήταν αυτοκτονία ή έγκλημα, κάνουν λόγο συγγενείς του μιλώντας στο thebest.gr δηλώνοντας ότι είναι έτοιμοι να διερευνήσουν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Οι συγγενείς που έχουν ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο, αναφέρουν ότι τον 22χρονο τον είδε τυχαία αργά το βράδυ ένας συγγενής του να ανεβαίνει το δρόμο μπροστά από το Καραμανδάνειο. Δεν σταμάτησε και συνέχισε το δρόμο του έχοντας και άλλο πρόσωπο στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια ο συγγενής του τον κάλεσε στο τηλέφωνο αλλά ο 22χρονος δεν του απαντούσε. Ενημέρωσε τον αδελφό του ανήσυχος επειδή δεν του απαντούσε και στη συνέχεια ο αδελφός του άρχισε να τον καλεί επίμονα στο τηλέφωνο. Κατάφερε να συνομιλήσουν στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και όλα φαίνονταν να είναι καλά.

Από τη 1.30 και μετά όμως έπαψε να σηκώνει το τηλέφωνο. «Άν αυτοκτόνησε και τον βρήκαν στις 6 το πρωί, τότε όλες αυτές τις ώρες, που ήταν; Από τις 1.30 έως τις 6; Και αν υποθέσουμε ότι κρεμάστηκε τότε, πώς δεν τον είδε κανείς μέχρι το πρωί κρεμασμένο σε αυτό το σημείο από το οποίο περνάει τόσος κόσμος με αυτοκίνητα;» αναρωτιούνται.



Στα περίεργα όπως λένε της υπόθεσης είναι και το γεγονός ότι ο 22χρονος, o οποίος δεν είχε εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας αν και ήταν συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας προσωπικών του προβλημάτων, είχε αγοράσει έξι μπύρες από συγκεκριμένο μαγαζί και τις είχε μέσα στο αμάξι του χωρίς όμως να τις έχει ανοίξει για να τις πιεί.

Όπως λένε στο thebest.gr συγγενικά του πρόσωπα, ο 22χρονος δεχόταν απειλές του στυλ «θα σε σκοτώσω» κατ’ επανάληψη και από συγκεκριμένο πρόσωπο, για αυτό το λόγο και θα πρέπει η υπόθεση να διερευνηθεί ενδελεχώς. «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα το ψάξουμε από παντού» λένε. Ο 22χρονος είχε δύο παιδιά με τη σύντροφό του, ηλικίας 9 μηνών και 2 ετών. Στο σπίτι του στην συνοικία του Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα όπου διέμενε, επικρατεί θρήνος. Στο σπίτι της οικογένειας έχουν καταφθάσει μουδιασμένοι συγγενείς και φίλοι. Σοκαρισμένα τα έξι αδέλφια του και οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν το δραματικό τέλος ενός παιδιού γεμάτου ζωή και νιάτα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.