Νέα γυναικοκτονία: Ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 40χρονη σύζυγό του




Συνελήφθη λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί ο 51χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Ζάκυνθο – Aφού ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε την γυναίκα του, το πρωί πήγε κανονικά στην εργασία του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα – Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό

Όπως αναφέρει το imerazante.gr  η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Ο 51χρονος είχε φύγει από το σπίτι, που έμεναν μαζί. Χθες το βράδυ, επέστρεψε στο σπίτι και έπειτα από έντονο καβγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας την στο θώρακα και στον λαιμό. Η 40χρονη που δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή, εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου. H άτυχη γυναίκα είχε υποβάλει τον Ιούνιο μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε είχε αφεθεί ελεύθερος, με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.