ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε ζευγάρι στη ΛΕΑ μπροστά στα μάτια των παιδιών τους




Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί κοντά στα διόδια της Ιονίας Οδού στο ύψος του Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Η τραγωδία συνέβη όταν παρουσιάστηκε μηχανικό πρόβλημα στο ΙΧ στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια από την Αλβανία. Ο 58χρονος οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ λόγω μηχανικής βλάβης.

Η σύζυγός του, 50 ετών, βγήκε να δει τι συμβαίνει, όμως άφησαν ανοιχτές τις αριστερές πόρτες του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και να παρασύρει το ζευγάρι.

Φωτό: epiruspost.gr

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.



Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν μεγάλες ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Φωτό: epiruspost.gr

Τραγική λεπτομέρεια ότι όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου τους και της 25χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού τα οποία φέρουν ελαφρά τραύματα. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο άτομα τα οποία επίσης έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα τους, την Αλβανία. Προανάκριση διενεργείται από το 3ο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.