Άλιμος: “Μαύρα σκοτάδια” από τον Όμιλο Σταθοκωστόπουλου – Αποκλειστικές δηλώσεις Κονδύλη




Επιβεβαιώνονται μέρα με τη μέρα όλες οι καταγγελίες που είχε κάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης για την πλήρη εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου από την εταιρεία “Ανάπλαση Παραλίας Αλίμου ΕΠΕ”.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η εταιρεία, συμφερόντων Βλάση Σταθοκωστόπουλου, ενώ έχει συμβατική υποχρέωση να φροντίζει για το φωτισμό, το πράσινο, την παιδική χαρά, τη συντήρηση και επισκευή όλης της παραλιακής περιοχής, εντούτοις δεν εκτελεί τις υποχρεώσεις της, αντιθέτως έχει επικεντρωθεί στο να εκμεταλλεύεται εμπορικά τα καταστήματα στο παραλιακό μέτωπο και έχει “ξεχάσει” τις συμβατικές της υποχρεώσεις για την φροντίδα και την άψογη εικόνα του παραλιακού μετώπου του Αλίμου.

Μια βόλτα απόψε, τέλη Αυγούστου που όλος ο κόσμος κάνει περίπατο στο παραλιακό μέτωπο, επιβεβαιώνει τα όσα είχε καταγγείλει δημόσια ο Δήμαρχος Αλίμου: ο φακός μας κατέγραψε κλειστά φώτα, σκοτάδι στην παραλία και σπασμένες κούνιες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη, μας δήλωσε αποκλειστικά:



“Δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο να λάβουμε απόφαση για Εξώδικο προς τις εταιρείες του κ. Σταθοκωστόπουλου και ρητή προειδοποίηση για καταγγελία της Σύμβασης που έχει ο Δήμος με τον κ. Σταθοκωστόπουλο από το 1996. Ο ανάδοχος απολαμβάνει όλα τα δικαιώματά του, ιδίως την εκμετάλλευση των καφε-εστιατορίων στην παραλία μας, δεν είναι συνεπής όμως με τις υποχρεώσεις του. Έχουμε φτάσει να τον κυνηγάμε, να τον παρακαλάμε και να τον πιέζουμε για να κάνει τα όσα έχει δεσμευτεί με την υπογραφή του ότι θα κάνει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, εκτιμώ ότι είμαστε μία ‘ανάσα’ πριν την καταγγελία της σύμβασης με τον επιχειρηματία. Αυτές οι εικόνες εγκατάλειψης δεν είναι αποδεκτές, δεν είναι αυτό που θέλουμε για τον Δήμο μας και κανένας κ. Σταθοκωστόπουλος δεν θα μας αναγκάζει να ζούμε σε τέτοια χάλια. Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε εκ νέου Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα αυτό.”

“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.