Χειροπέδες σε 36χρονη που οδηγούσε μεθυσμένη με τα ανήλικα παιδιά της στο αυτοκίνητο
Για επικίνδυνη οδήγηση αλλά και έκθεση των ίδιων των παιδιών της σε κίνδυνο, συνελήφθη στο Ηράκλειο μία 36χρονη από την Λετονία, η οποία αποφάσισε να οδηγήσει, με τα τρία της παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, ήταν τέτοια η κατάσταση της γυναίκας, που ανησύχησε το μεγαλύτερο παιδί, ηλικίας 12 ετών, το οποίο και πήρε τηλέφωνο, στην διάρκεια της διαδρομής, τον πατέρα του, για να του πει ότι κάτι συμβαίνει.


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Η 36χρονη φέρεται να κατανάλωσε το αλκοόλ σε ταβέρνα στην περιοχή των Αρχανών, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, και στην συνέχεια, έβαλε τα τρία παιδιά στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, όπου και διαμένουν. Ο 12χρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται εκτός Κρήτης.
Παράλληλα όμως, η επικίνδυνη οδήγηση της γυναίκας είχε γίνει αντιληπτή και από πολίτες, που ειδοποίησαν σχετικά την αστυνομία.
Τελικά, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάποιο ατύχημα, το όχημα εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα, η οποία θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα παιδιά παρέλαβε ο πατέρας των μικρότερων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.