Πως μπορώ να γίνω σύμβουλος ακινήτων στα Νότια Προάστια




Η επιλογή να γίνει κανείς κτηματομεσίτης απαιτεί τεχνικές δεξιότητες και αξιοσημείωτες γνώσεις και ψυχικές ικανότητες. Είναι ένα επάγγελμα γεμάτο ενέργεια και δράση, με πρωτεύοντα ρόλο στη διαχείριση της αγοράς και πώλησης ενός θεμελιώδους περιουσιακού στοιχείου: το σπίτι. Ένα επάγγελμα που ταυτόχρονα αποφέρει σημαντικές οικονομικές απολαβές.  

Η ανάπτυξη που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια η αγορά ακινήτων έχει εξάλλου αναδείξει τη σημασία του επαγγέλματος καθώς είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να προχωρήσει κανείς σε μία επιτυχημένη αγοραπωλησία χωρίς τη συμβολή ενός ικανού κτηματομεσίτη. Ακόμη και τα τελευταία στοιχεία αποδεικνύουν, ότι ειδικά η ελληνική αγορά αποτυπώνει μια δυναμική με ραγδαίες αυξητικές τάσεις που ούτε η πανδημία κατάφερε να εμποδίσει. Τάσεις, που καταγράφουν επίσης μια πολύ μεγάλη ζήτηση για σπίτια, ειδικά στα αστικά κέντρα.

Τα Νότια Προάστια, ανέκαθεν περιζήτητα για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων, πλέον βρίσκονται στο επίκεντρο ενός τεράστιου ανταγωνισμού στον κλάδο, ειδικά μετά και τις επενδύσεις άνω των 2,5 δισ. ευρώ που έχουν δρομολογηθεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον και γεμάτο υποσχέσεις περιβάλλον, το επάγγελμα του κτηματομεσίτη αποδεικνύεται αληθινή πρόκληση.

Διάθεση για δημιουργία, πάθος για συνεχή γνώση και εξέλιξη, επιθυμία για ενεργό συμμετοχή στο οικονομικό γίγνεσθαι: Ένας σύμβουλος ακινήτων ασκεί ένα δυναμικό επάγγελμα και ταυτόχρονα τελεί ένα σημαντικό έργο με επίκεντρο τον άνθρωπο καθώς τίποτα δεν συγκρίνεται με τα ευχαριστημένα πρόσωπα όταν κλείνει μια συμφωνία. Και σε όλα αυτά προστίθεται το μεγάλο πλεονέκτημα της ενασχόλησης με ένα αντικείμενο που προσφέρει ευελιξία και εξαιρετικά περιθώρια για προσωπική ανέλιξη με τους όρους που ο ίδιος επιθυμεί. Πράγματι, όταν κάποιος μπαίνει στον χώρο της μεσιτείας ουσιαστικά γίνεται ένας επιχειρηματίας, υπεύθυνος για τη γνώση και τις ικανότητες που θα επενδύσει, κύριος του εαυτού του για το πώς, πού και πότε θα εργαστεί. Η ελευθερία που δίνει το επάγγελμα του μεσίτη την οποία μπορεί κανείς να συνδυάσει άριστα με τη σκληρή δουλειά και τη δημιουργικότητα είναι ιδιαίτερα ελκυστική, ειδικά για ανθρώπους που επιθυμούν να ορίζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους.



Ελευθερία, δεν σημαίνει ωστόσο μοναξιά. Επιλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες, ένας μεσίτης μπορεί να απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα του ελεύθερου επαγγέλματος έχοντας ταυτόχρονα την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη ενός μεγάλου κτηματομεσιτικού γραφείου. Και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή συνεργάτη από τη RE/MAX Plus με έδρα τον Άλιμο. Με τη μεθοδολογία και τη φιλοσοφία της μητρικής εταιρείας -νούμερο ένα κτηματομεσιτική στον κόσμο- και με τη βαθιά γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία με έμφαση στην αγαπημένη Αθηναϊκή Ριβιέρα και πέριξ, η RE/MAX Plus αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους επιθυμούν να μπουν στον συναρπαστικό χώρο της αγοράς ακινήτων, ειδικά στα Νότια Προάστια.

Το να εργάζεται κανείς ως σύμβουλος ακινήτων στη RE/MAX Plus σημαίνει συνεπώς ότι γίνεται επιχειρηματίας του εαυτού του, δηλαδή απολαμβάνει τη μεγάλη ελευθερία να οργανώνει την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, επιδιώκοντας μια καριέρα χωρίς όρια κερδών.

Ένας συνεργάτης της RE/MAX Plus εργάζεται ελεύθερα και ανεξάρτητα, αλλά πάντα με την υποστήριξη μιας εταιρείας που ξέρει να εκτιμά τους επαγγελματίες της, να αναδεικνύει το ταλέντο τους και να ενισχύει το επιχειρηματικό τους πνεύμα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο επαγγελματισμός των συμβούλων της RE/MAX Plus ήταν πάντα πάνω από το μέσο όρο. Σε όλα αυτά, φυσικά, συμβάλλει και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της RE/MAX, το οποίο είναι σχεδιασμένο, υλοποιημένο και συνεχώς ενημερωμένο με τη συμβολή των πιο καταξιωμένων στελεχών από την Ελλάδα αλλά και διεθνώς. RE/MAX Plus, Λεωφ. Ποσειδώνος 13, Άλιμος, Τ: 210 985 1222, www.remaxplus.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.