Ποτάμι η παραλιακή – Τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όσο και στην λεωφόρο Ποσειδώνος, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τα «δόντια» της έδειξε η κακοκαιρία και στην Αττική την Τρίτη, καθώς έντονες βροχοπτώσεις μετέτρεψαν πολλούς δρόμους σε ποτάμια, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων, που έχουν πέσει λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική στις περιοχές της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης εγκλωβίστηκαν οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους, ενώ πραγματοποιήθηκαν 55 αντλήσεις υδάτων και 7 κοπές δέντρων.

Μάλιστα, λόγω συσσώρευσης υδάτων, υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της πλατείας Κρήτης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, αλλά και στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου.



Δείτε βίντεο και εικόνες από το τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η νεροποντή στην παραλιακή λεωφόρο.

Οδός Σοφοκλέους Βούλα αυτή τη στιγμή

Δημοσιεύτηκε από Luissa Muratti στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022

Προσοχή συμβαίνει τώρα! Όσοι κατευθύνεστε προς το ρέμα στην οδό Δημητσάνας να το αποφύγετε δεν περνάει με τίποτα και υπάρχει μεγάλη ροή υδάτων προς τα εκεί!

Δημοσιεύτηκε από Izy Iatr στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022

Στενο καθετα της αιγαιου με 20 λεπτα βροχη !!! Λογικα μεχρι το βραδυ θα βγαλουμε τις βαρκες….επιτελους πρεπει κατι να γινει!!!! Απλα ντροπη.

Δημοσιεύτηκε από Jenny Papastathi στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022

Επιστροφή στη Βουλιαγμένη ⛈️

Δημοσιεύτηκε από Ioanna Kapetanaki στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.