Ο Αθλητικός Σύλλογος “Ευρυάλη Γλυφάδας” αποχαιρετά τον σπουδαίο ατζέντη Γιώργο Δημητρόπουλο




Την τελευταία του πνοή άφησε ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της Octagon στην Ελλάδα το 2014 η οποία και εκπροσωπεί πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα ήταν εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Πάνου οδήγησαν τον Greek Freak από την Α2 στα παρκέ του NBA, ενώ υπήρξε ατζέντης του Θοδωρή Παπαλουκά, του Νίκου Ζήση καθώς και του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο διάσημος ατζέντης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών. Στο παρελθόν είχε διατελέσει προπονητής από το 1988 έως και το 1996 ενώ έναν χρόνο αργότερα ασχολήθηκε με το επάγγελμα του μάνατζερ.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος ήταν γιος του πρώην προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου “Ευρυάλη Γλυφάδας”, Αντώνη Δημητρόπουλου και ένας από τους πρώτους αθλητές του συλλόγου. Αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα, διετέλεσε προπονητής των παιδικών – εφηβικών τμημάτων και υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου, πριν ξεκινήσει να υπηρετεί το άθλημα από διαφορετικό πόστο και καταφέρει να γίνει ένας εκ των κορυφαίων μάνατζερ στην Ευρώπη. Δείτε την ανακοίνωση:



“Η οικογένεια της Ευρυάλης Γλυφάδας με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά ένα από τα επιφανέστερα μέλη της.
Ο Γιώργος Δημητρόπουλος, γιος του πρώην προέδρου του συλλόγου Αντώνη Δημητρόπουλου, υπήρξε ένας από τους πρώτους αθλητές του συλλόγου, αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα, διετέλεσε προπονητής των παιδικοεφηβικών τμημάτων και υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου, πριν ξεκινήσει να υπηρετεί το άθλημα από διαφορετικό πόστο και καταφέρει να γίνει ένας εκ των κορυφαίων μάνατζερ στην Ευρώπη. Οι σκέψεις όλων μας με την οικογένεια του.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.