Ξανά μαζί ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη




Μετά τις σοβαρές καταγγελίες για βιαιοπραγία, στις οποίες προχώρησε η Βαρβάρα Κίρκη εναντίον του Θέμη Αδαμαντίδη, οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων, πλέον έχουν εξομαλυνθεί πλήρως.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφος του τραγουδιστή, κατέθεσε μήνυση ότι της άσκησε σωματική και λεκτική βία. Ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη σειρά του, ανέφερε πως ουδέποτε έχει σηκώσει χέρι σε γυναίκα και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ωστόσο, όσα συνέβησαν ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της κυρίας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας, στο protothema.gr. Ο κύριος Λύτρας είπε πως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη, όμως ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, αρνήθηκε πως ο καλλιτέχνης ζήτησε συγγνώμη, αφού δεν διέπραξε τίποτα παράνομο. Επιπλέον, ο κύριος Κούγιας δήλωσε πως το δικαστήριο θα γίνει κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε: «Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε».



Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος:
«Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε. Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι». Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.