Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονη που έπεσε από τον 4ο όροφο




Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε λίγα λεπτά πριν τις 23.00 στην οδό Σουλίου στα Ιωάννινα, όταν μία 17χρονη αλλοδαπή που βρισκόταν σε σπίτι φιλενάδων της έπεσε στον δρόμο από μπαλκόνι 4ου ορόφου .
Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ η Τροχαία χρειάστηκε να διακόψει για λίγη ώρα την κυκλοφορία. Οι περίοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους συγκλονισμένοι ενώ σε κατάσταση σοκ είναι και οι φίλες της 17χρονης που σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Βουλγαρικής υπηκοότητας.

Η κοπέλα παρελήφθη από Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με βαρύτατα τραύματα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.Το ιατρικό προσωπικό προχώρησε σε διασωλήνωση της νεαρής η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της. Τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος διερευνά η Αστυνομία. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση  η εισαγγελική αρχή έδωσε εντολή για τη σύλληψη του πατέρα της κοπέλας που είχε νοικιάσει το εν λόγω διαμέρισμα στο οποίο είχε μεταβεί χθες η 17χρονη μαζί με δύο ακόμα φιλενάδες της που  διαμένουν μαζί της στη  Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων.Ο συλληφθείς βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.