Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του




Σοκ τόσο στο Αστροχώρι Άρτας όσο και στην ευρύτερη περιοχή έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης. Δράστης ένας 29χρονος και θύμα ο 80χρονος πεθερός του.

Το έγκλημα έγινε στην αυλή του σπιτιού του δεύτερου. Είχε προηγηθεί ένταση μεταξύ τους για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ο 29χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές τον ηλικιωμένο πεθερό του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό.

Το χωριό πάγωσε στο άκουσμα των πυροβολισμών…



Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο 29χρονος ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Ο νεαρός που κατάγεται από τον Μεσόπυργο της Άρτας αμέσως μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με πληροφορίες, φορτηγάκι και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του καθώς δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή ενώ μπλόκα έχουν στηθεί και στους όμορους νομούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 29χρονος και πατέρας ενός παιδιού, ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Το μεσημέρι ο πατέρας της γυναίκας, πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της και την οδήγησε στο πατρικό σπίτι στο Αστροχώρι.

Ο σύζυγος οπλισμένος με την καραμπίνα τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε τέσσερις φορές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.