Ανεμοστρόβιλος στην Α’ Πλαζ Βούλας: Αυτές είναι οι φύλακες άγγελοι που έτρεξαν να βοηθήσουν γυναίκα που κινδύνευε
Στο περιστατικό που συνέβη το Σάββατο 16/7 στην Α΄ Πλαζ Βούλας, όταν ανεμοστρόβιλος παρέσυρε στη θάλασσα ομπρέλες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα, αναφέρεται η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής. Τα τρία κορίτσια, η Ελεωνόρα, η Δήμητρα και η Γεωργία, ναυαγοσώστριες της πλαζ, αμέσως έπεσαν στο νερό και την έβγαλαν έξω, προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δείτε τι λέει μία από τις ναυαγοσώστριες για το περιστατικό:

Συγχαρητήρια στο γυναικείο Team, στις 3 Αγγέλους – Φύλακες της ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ, Ελεονώρα, Δήμητρα & Γιωργία που έχουν αναλάβει την Ναυαγοσωστική Κάλυψη στο Athines By the Sea – Α΄ Πλαζ Βούλας.
Περιγραφή Περιστατικού από την Ελεονώρα.

«Ήταν μια ήρεμη μέρα του Σαββάτου (16/7) στην Α Πλαζ Βούλας, μια μέρα όπως όλες οι άλλες γεμάτες κόσμο, ώσπου ξαφνικά σκοτείνιασε η παραλία και βλέπουμε δίπλα μας να πλησιάζει ανεμοστρόβιλος και να παρασέρνει μαζί του ομπρέλες και να εκτινάσσονται ξαφνικά προς τα εμπρός εκεί που κάθονταν οι λουόμενοι και ο αέρας να τις παρασύρει μέσα στην θάλασσα.
Αμέσως εγώ και οι συναδέλφισσες μου σπεύσαμε να δούμε εάν είναι όλοι καλά. Εντοπίσαμε μια κυρία η οποία ήταν ανάσκελα στην επιφάνεια της θάλασσας, είχε χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και αιμορραγούσε πολύ. Είχε χτυπήσει και σε άλλα σημεία του σώματος της.
Πλησιάσαμε, κάναμε άμεση πίεση για την αιμορραγία στο κεφάλι, δώσαμε τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες για αιμορραγία και φωνάξαμε το ΕΚΑΒ.
Εν τέλει η κυρία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φυσικά ενημερωθήκαμε την επόμενη μέρα για την άρτια κατάσταση της».


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.