11χρονος έκανε βουτιά και χτύπησε στο κεφάλι – Η σωτήρια επέμβαση των ναυαγοσωστών (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Tυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών στην προβλήτα Αλυκών στον Βόλο, όταν χτύπησε πολύ σοβαρά το κεφάλι του μετά από βουτιά στη θάλασσα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό αμέσως από τα μέλη της ομάδας LifeguardVolos, με τη ναυαγοσώστρια να σπεύδει αμέσως στο σημείο και να βγάζει το παιδί από τη θάλασσα, διαπιστώνοντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Δείτε τις φωτογραφίες και την ανακοίνωση της ομάδας LifegyardVolos στο Facebook: 

Σοβαρό περιστατικό τραυματισμού 11χρονου συνέβη σήμερα στις 13:30 σε προβλήτα των Αλυκών. Άμεσα το αντιλήφθηκαν το πλήρωμα του σκάφους της LifeguardVolos και η ναυαγοσώστρια της παραλίας που διαπίστωσαν πολλαπλά τραυματα στο κεφάλι του 11χρονου,σε ένα εκ των οποίων είχε σφηνωθει μεταλλικό αντικείμενο τουλάχιστον 3 εκατοστά καθάρισαν τα τραυματα σταμάτησαν την αιμορραγία ακινητοποιησαν και μετέφεραν το θύμα σε σκιερό σημείο που έχει πρόσβαση για το ασθενοφόρο το οποίο το παρέλαβε το νεαρό θύμα δίνοντας συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση και τις πρώτες βοήθειες πού παρείχαν οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos Λιαρος Λάμπρος Ραφαηλιδη Μαρία και Φιλιππάτου Χριστίνα, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για τον νεαρό!

#lifeguardvolos#lifeguard#volos#firstaid



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.