Τροχαίο στο Μάτι: «Περνούσαν δίπλα μας και τραβούσαν βίντεο»




Πληροφορίες του marathonpress.gr, αναφέρουν ότι το μαύρο Suzuki Swift είχε κατεύθυνση προς Μαραθώνα, όταν ο 34χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει πρώτα σε δέντρο και στη συνέχεια να καταλήξει στις μπαριέρες.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο οδηγός έχασε επί τόπου τη ζωή του, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε. Ενδεικτικό είναι ότι η μηχανή ξεκόλλησε από το αμάξωμα.

Μαρτυρία για το τροχαίο στο Μάτι: «Περνούσαν δίπλα μας και τραβούσαν βίντεο»

Μια εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Myrto κι ένας διερχόμενος οδηγός ήταν οι πρώτοι που σταμάτησαν για να βοηθήσουν και διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό. Τα όσα ακολούθησαν και περιγράφει στη MP ο κ. Σωτήρης Μεταξωτός, είναι τουλάχιστον απογοητευτικά.



«Ήμουν μαζί με άλλα δύο αυτοκίνητα στο ύψος του Νέου Βουτζά, όταν μας πέρασε σαν σταματημένους ένα μαύρο Suzuki. Πέρασε από μπροστά μας με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δυστυχώς, η επόμενη εικόνα ήταν η χειρότερη που θα μπορούσα να φανταστώ. Στο ύψος του ξενοδοχείου το αυτοκίνητο διαλυμένο, το παιδί στην άκρη του δρόμου και ο κινητήρας να καίγεται έχοντας ξεκολλήσει από το αμάξωμα. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, ήταν ήδη νεκρός ο νεαρός. Αυτό που ακολούθησε δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Περνούσαν δίπλα μας αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα κι όχι μόνο δεν σταματούσαν να βοηθήσουν, αλλά έβγαζαν από μέσα τα κινητά και τραβούσαν βίντεο. Τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες έναν νεκρό άνθρωπο κι έφευγαν μαρσάροντας. Από θαύμα δεν προκλήθηκε κι άλλο ατύχημα. Αναγκάστηκε η κοπέλα από το ξενοδοχείο να καθίσει μπροστά του για να σταματήσουν να φωτογραφίζουν. Αναρωτιέσαι πόσο έχει χαθεί πια η ανθρωπιά. Πώς μπορεί να σκέφτονται μερικοί άνθρωποι».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.