Ρέμα Ευρυάλης: Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει …!!! 




Ο πάντα λαλίστατος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, εκτός από το τεράστιο εγώ του, περιφέρει τώρα τελευταία, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, και την «είδηση» ότι ο δήμος του κέρδισε την αγωγή που είχε ασκήσει σε βάρος του ο δήμος Γλυφάδας, διεκδικώντας την κυριότητα των κοινόχρηστων αγροτεμαχίων που βρίσκονται στο ρέμα της Ευρυάλης. Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης υποστηρίζει ψευδώς ότι δήθεν η ελληνική δικαιοσύνη αναγνώρισε ότι η περιοχή ανήκει στον δήμο του και όχι στον όμορο δήμο Γλυφάδας, όπως υποστηρίζει ο τελευταίος.

Αποκρύπτει, όμως, ο αγαπητός δήμαρχος την αλήθεια, δηλαδή το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα. Αντίθετα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέφυγε να εκδώσει απόφαση επί της ουσίας και αυτό για τυπικό λόγο. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ο δήμος Γλυφάδας θα έπρεπε να είχε αναρτήσει στον ψηφιακό υποδοχέα του Εθνικού Κτηματολογίου, δηλαδή σε μία ηλεκτρονική εφαρμογή, τοπογραφικό διάγραμμα, στο οποίο θα πρέπει να φαίνεται πώς θα διαμορφωθούν τα διεκδικούμενα γεωτεμάχια εφόσον γίνει δεκτή η αγωγή.

Κάθε άλλο παρά ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί η εν λόγω απόφαση για τον δήμο Γλυφάδας, ο οποίος, όπως πληροφορούμαστε, έχει ήδη έτοιμο το τοπογραφικό διάγραμμα και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να το αναρτήσει στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Κτηματολογίου, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη.

Επομένως, το συγκεκριμένο σήριαλ έχει και άλλα επεισόδια, τα οποία αναγκαστικά θα πρέπει να παρακολουθήσει ο κ. Κωνσταντάτος. Θυμίζουμε ότι η αγωνία του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής σχετίζεται με τη βιασύνη του να εγκαταστήσει χωματερή στην περιοχή του ρέματος, σχέδιο που είχε αρχίσει μάλιστα να υλοποιεί τον προηγούμενο χρόνο. Εμείς το μόνο που μπορούμε να συμβουλεύσουμε τον δήμαρχο είναι να μην βιάζεται να προκαταλάβει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, γιατί, όπως λέει ο λαός μας, όποιος βιάζεται, σκοντάφτει …!!! 



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.