Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 6ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης




   Τρέχουμε για τα 100 χρόνια Μνήμης

Με σύνθημα “Τρέχοντας στην Ιστορία” και τιμώντας τις αλησμόνητες πατρίδες επιστρέφει για 6η χρονιά ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης, Nea Smyrni Historic Run, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022!

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας έρχεται δυναμικά και φέτος, δύο χρόνια μετά τη διακοπή του εξαιτίας της πανδημίας, με πολλές νέες δράσεις, που αφορούν την επέτειο για τα 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης, αναδεικνύοντας το βαθύτερο μήνυμά του.

Το 6ο Historic Run, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης με την υποστήριξη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, περιλαμβάνει τις διαδρομές των 10 km και 5 km, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την AIMS καθώς επίσης και τη διαδρομή των 2,5 km.



Όλοι οι αγώνες διεξάγονται αποκλειστικά επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με εκκίνηση το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Νέας Σμύρνης.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ των Ιωνικών Γιορτών, που διεξάγεται στον Δήμο Νέας Σμύρνης τα τελευταία 22 χρόνια!

Οι εγγραφές για τον αγώνα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από το  επίσημο site της διοργάνωσης  www.nshistoricrun.gr.

Ακολουθήστε μας και στα Social Media της διοργάνωσης για να μαθαίνετε όλα τα νέα του αγώνα!

Facebook: Nea Smyrni Historic Run-Αγώνες Ιστορικής Μνήμης

Instagram: nshistoricrun

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.:6986163859

E-mail: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.