“Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα” λέει ο αδελφός του μητροκτόνου (VIDEO)




Οι κάτοικοι του Ξηροχωρίου στη Θεσσαλονίκη έχουν “παγώσει” από την άγρια δολοφονία της 84χρονης από τον 59χρονο γιο της. Όπως αποκάλυψε ο αδελφός του δράστη, έφυγε για περίπου μισή ώρα από το σπίτι και στο διάστημα αυτό, την σκότωσε.

«Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα», λέει ο αδελφός του δολοφόνου.

Δείτε το βίντεο από το thestival.gr

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε, τη μητέρα τους την φρόντιζαν και οι δύο, καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα με την όρασή της. Όπως μάλιστα δήλωσε, η απόφασή του να φύγει για λίγο από το σπίτι προκειμένου να της αγοράσει φαγητό, αποδείχθηκε μοιραία.



«Την κοιτούσε και αυτός, την κοιτούσα και εγώ. Λέω ας πάω να της πάρω ένα σάντουιτς να την ταΐσω. Μετά από μισή ώρα την “καθάρισε”», είπε στους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε ο αδελφός του δράστη, ο μητροκτόνος είχε εξάρτηση από το αλκοόλ, ενώ ήταν συχνές οι εντάσεις και οι εξάρσεις βίας προς την ανήμπορη μητέρα του.

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 84χρονης ημεδαπής που τελέστηκε σε περιοχή της Χαλκηδόνας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, γιος και σύνοικος της 84χρονης, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (26-07-2022), σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ξηροχωρίου όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 84χρονη, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.