Μαρκόπουλο: Πως σώθηκε από τις φλόγες ο στόλος της καθαριότητας του δήμου




Υλικές ζημιές σε απορριμματοφόρα του Δήμου Μαρκοπούλου προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα σε ξερά χόρτα και επεκτάθηκε στο αμαξοστάσιο με τα οχήματα για την καθαριότητα. Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Αϊδινιώτης, αν δεν υπήρχε φύλακας, κάμερες και πυρασφάλεια στο αμαξοστάσιο, η φωτιά θα είχε καταστρέψει τον στόλο του δήμου. Δείτε την ανάρτηση του αντιδημάρχου:

“Τελος καλο ολα καλα !
6.20 ειδοποιήθηκα απο τον φυλακα βαρδιας για φωτιά σε διπλανό οικόπεδο του αμαξοστασίου με κατεύθυνση στον χώρο που στεγάζονται σχεδον ολα τα αυτοκίνητα .
Με την ΑΜΕΣΗ επέμβαση της πυροσβεστικης την συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και των Δύο εναέριων που περνούσαν τυχαία από πάνω μας και των εθελοντών και των υπαλληλων του Δήμου μας ή φωτιά ελέγχθηκε άμεσα!
Αν δεν υπήρχε φύλακας-κάμερες και πυρασφάλεια στο αμαξοστάσιο και ΣΜΑ θα μιλούσαμε για ολική καταστροφή του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της καθαριότητας!
Προφανώς και είχαμε ζημιές αλλά γλιτώσαμε τις καταστροφές.
Στο αμαξοστάσιο φυλάσσονται και 18 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα τα οποία ακόμη δεν έχουν πινακίδες ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά!
Δεν θέλω να πω, πως τι και γιατί θα το βρει η πυροσβεστικη από το υλικό των καμερών και την αυτοψία!.
Έκπληξη όμως μου εκανε το γεγονός ότι κάποιες- κάποιοι που θελουν να γίνουν δημαρχοι έσπευσαν ΑΜΕΣΑ να τραβήξουν βίντεο και να βγάλουν φανφάρες και ανακοινωσεις με ασυναρτησίες αλλά κανένας από τις κυρίες-κυρίους ΔΕΝ ειδοποίησε ουτε την πυροσβεστική η ΜΟΝΗ κλήση που καταγράφηκε ήταν του φύλακα του αμαξοστασίου!
Τα συμπεράσματα δικά σας …”

Πηγή φωτό: atticapressnews.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.