Κατερίνα Στανίση και Μπέσσυ Αργυράκη απόψε στο Φεστιβάλ Γλυφάδας




Δύο μεγάλα ονόματα, η Κατερίνα Στανίση και η Μπέσσυ Αργυράκη έπειτα από 30 χρόνια, ενώνουν ξανά τις φωνές τους σε μια συνεργασία που παραπέμπει στην παλιά Νεράϊδα και έρχονται την Παρασκευή στη Γ΄ Μαρίνα για να θυμίσουν στους παλαιότερους και να δείξουν στους νεότερους τι σημαίνει πραγματική διασκέδαση. Στις 8:30 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη για όλους θα πραγματοποιηθεί η τελευταία μεγάλη συναυλία του Ιουλίου στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, το οποίο με μεγάλη φροντίδα και πολλή αγάπη διοργανώνει και φέτος ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου. Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο χώρο του Φεστιβάλ στη Γ΄ Μαρίνα. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, όλες τις μέρες του Φεστιβάλ, υπάρχουν στο χώρο της 3ης Μαρίνας ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για δωρεάν μεταφορά των πολιτών. Τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν ως ακολούθως :

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.