Εμπρησμός στο κτίριο του Real Group στο Μαρούσι




 H φωτιά που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το πρωί της Τετάρτης, ενώ ακούστηκαν εκρήξεις. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Μάλιστα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μια ηχολήπτρια του ραδιοφώνου που βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου – από την πλευρά της Κηφισίας – μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Ο μηχανισμός αποτελείται από γκαζάκια, τα οποία ήταν δεμένα μεταξύ τους

Το ισόγειο του κτιρίου είναι κενό, στον πρώτο όροφο στεγάζεται η Realnews, στον δεύτερο ο Realfm, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Η ασφάλεια έχει περισυλλέξει 4 γκαζάκια από την είσοδο των εγκαταστάσεων και αυτή την ώρα κλιμάκιο της κρατικής ασφάλειας παίρνει καταθέσεις ενώ επισταμένα ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.



Οι πρώτες πληροφορίες του real.gr λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα οι άγνωστοι τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό με αφορμή την απεργία πείνας του αναρχικού κρατούμενου Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ολες τους τις κινήσεις πάντως τις έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο έχει ήδη παραδοθεί στους αστυνομικούς της κρατικής ασφάλειας.

Στην είσοδο του κτιρίου, βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, κάτι που δείχνει πως πρόκειται για εμπρησμό.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη υπήρξε ξαφνικά σοβαρή βλάβη στις εγκαταστάσεις μετάδοσης του σήματος. Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο εκδηλώθηκε φωτιά στις εγκαταστάσεις του Realfm 97,8 στο Μαρούσι. Δύο περιστατικά, που δύσκολα μπορούν να θεωρηθούν τυχαία… Κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν τον Realfm. Πηγή: real.gr

Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει τον εμπρησμό στο κτίριο του Real Group στο Μαρούσι

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.