Δύο οι νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο στην Αθήνα – Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες




UDT Τρίτος νεκρός από τη συμπλοκή στα Πατήσια – Κατέληξε ο άνδρας που τον χτύπησε το αυτοκίνητο

Ασύλληπτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα, με ένα μικροατύχημα να αποβαίνει μοιραίο και στη συνέχεια να προκαλούνται αιματοβαμμένα επεισόδια στα οποία έπεσαν νεκροί δύο άνδρες. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, εκτός από τον ένοπλο δράστη που έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά, τη ζωή του έχασε και ο οδηγός που πυροβολήθηκε στα Κάτω Πατήσια και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν από το θρίλερ με τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, με τον τραγικό διαπληκτισμό ανάμεσα σε δύο άνδρες να ξεκινά από μια ασήμαντη αφορμή. Ο καβγάς πήρε διαστάσεις, με έναν άνδρα να βγαίνει από το όχημά του και να πυροβολεί. Λίγο αργότερα, το θρίλερ κορυφώθηκε όταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης έκλεψε αυτοκίνητο και έφτασε στους Αγίους Αναργύρους όπου και ξεκίνησε η καταδίωξη από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα ο ένοπλος να πέσει νεκρός.

Σοκάρει το βίντεο που βλέπει το φως τη δημοσιότητας από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Κάτω Πατήσια.
Στο βίντεο βλέπουμε έναν άνδρα ξαπλωμένο στο έδαφος μετά από τους πυροβολισμούς, ενώ ακούγεται κόσμος να ουρλιάζει από τα μπαλκόνια του, μάλιστα το βίντεο διακόπτεται όταν πέφτει ένας ακόμη πυροβολισμός.

Το πρώτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια όταν ένας άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητό του, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άλλον. Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε επειδή συγκρούστηκαν τα αυτοκίνητα των εμπλεκομένων στον καβγά.



Αργότερα και μέσα στο τεταμένο κλίμα που επικρατούσε, ο συνοδηγός – σε κατάσταση πανικού από τα πυρά που έπληξαν τον οδηγό – βγήκε στον δρόμο, παρασύρθηκε όμως από διερχόμενο όχημα.

UDT Τρίτος νεκρός από τη συμπλοκή στα Πατήσια – Κατέληξε ο άνδρας που τον χτύπησε το αυτοκίνητο

Οι δύο, οδηγός και συνοδηγός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», όμως ο πρώτος υπέκυψε στους σοβαρούς τραυματισμούς.

Μετά τον πυροβολισμό, ο δράστης έκλεψε όχημα μάρκας Yaris και κατευθύνθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους. Φτάνοντας στην περιοχή, προχώρησε σε ληστεία σε βενζινάδικο.

Στη συνέχεια, οι Αρχές ενημερώθηκαν για δύο συμβάντα και στην οδό Δημοκρατίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και άρχισε η καταδίωξη.

Κατά την καταδίωξη έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών από την οποία έπεσε νεκρός ο δράστης, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μετέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της αστυνομίας. Πηγή: protothema.gr

Πυροβολισμοί
shootings-03
shootings-02
shootings-00
Πηγή: protothema.gr
shootings-06
shootings-04
Πηγή: protothema.gr
shootings-05
Πηγή: protothema.gr

Πηγή: protothema.gr

Δείτε εικόνες από το σημείο – Πηγή: ertnews.gr

Όλα ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια λίγο μετά τις 21:30.  Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε μια mercedes, που οδηγούσε μια γυναίκα, άρχισε να διαπληκτίζεται με τρεις Αλβανούς που επέβαιναν σε άλλο όχημα.   Τους ζήτησε να κατέβουν από το αυτοκίνητο, εκείνοι αντέδρασαν, και τότε έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν από αυτούς.

Οι άλλοι δύο άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν από τη μανία του δράστη, ενώ η γυναίκα έφυγε από το σημείο, και στον δρόμο, χτύπησε με τη mercedes έναν περαστικό.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Παμμακάριστος” .Ένας από τους δύο, ο άνδρας που δέχθηκε τα πυρά από τον ένοπλο, υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένοπλος έκλεψε ένα αυτοκίνητο, μάρκας Yaris (που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν των τριών Αλβανών με τους οποίους διαπληκτίστηκε) και κατευθύνθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr μπήκε μέσα σε ένα βενζινάδικο, με το όπλο στο χέρι, και άρχισε να λέει ακατάληπτα πράγματα. Στη συνέχεια, μπήκε σε μια καφετέρια, και ζήτησε να του δώσουν 20 ευρώ. Οι υπεύθυνοι του έδωσαν τα χρήματα κι έφυγε. Όμως την ώρα που έβγαινε, είδε το περιπολικό που περνούσε από το σημείο και ήρθε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο δράστης, ενώ οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις της ΕΛΑΣ το βράδυ του Σαββάτου (2/7), όταν μετά από ληστεία που έγινε σε βενζινάδικο στα Πατήσια περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε το όχημα της ληστείας στους Αγίους Αναργύρους. Οι αστυνομικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους Αλβανούς δράστες, με αποτέλεσμα τη συμπλοκή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι εν λόγω Αλβανοί κακοποιοί είχαν κάνει τρεις απανωτές ληστείες μέχρι την τελευταία, και μοιραία όπως αποδείχθηκε για τους ίδιους, στα Κάτω Πατήσια. Η ΕΛΑΣ είχε λάβει το σήμα για τη ληστεία και όταν το περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε το όχημα της ληστείας, ξεκίνησε η συμπλοκή.

Το Newsbomb.gr και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουλαράκος, εξασφάλισαν και αποκλειστική φωτογραφία από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής.

Σύλληψη ενός εκ των δραστών στους Αγίους Αναργύρους.Newsbomb.gr / Βασίλης Σκουλαράκος

Οπως ήταν λογικό, όλο το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή τόσο στα Κάτω Πατήσια όσο και στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν πολύ ισχυρές μετά το συμβάν, καθώς ο ένας από τους δράστες έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυρών ενώ τραυματίστηκαν και αστυνομικοί.

Το Newsbomb.gr από την πρώτη στιγμή, έσπευσε στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής και μέσα από τον φακό του φωτορεπόρτερ, Νίκου Χριστοφάκη, μετέφερε αποκλειστικές εικόνες.

Συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματία αστυνομικό στους Αγίους Αναργύρους | newsbomb.gr

Στο σημείο ήταν ιδιαίτερα ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τα νεύρα όλων ήταν τεντωμένα μετά το απίθανο συμβάν που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο ένας εκ των Αλβανών δραστών και να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί.

Ο χώρος όπου έγινε η αιματηρή συμπλοκή των αστυνομικών με τους δράστες, αποκλείστηκε άμεσα από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ ακολούθως οι τραυματισμένοι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401. Εκεί τους επισκέφθηκαν, όπως αναφέραμε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αιματηρή ληστεία στα Κάτω Πατήσια με έναν νεκρό, οδήγησε σε συμπλοκή δραστών και ΕΛΑΣ

Το δεύτερο πρόσωπο που ήταν στο όχημα των δραστών συνεχίζει να αναζητείται από την ΕΛΑΣ, ενώ δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τις 23:30 ο πολίτης που διαπληκτίστηκε με τους δράστες στα Κάτω Πατήσια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.