«Διπλασιάζει» η Φερεντσβάρος, βγαίνει από το… καναβάτσο η Ρίβερ




Συνεχίζεται η «δράση» στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ολοκληρώνεται απόψε η αρχική δόση του πρώτου γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φερεντσβάρος αναμετριέται με την Τομπόλ, η οποία έχει αγωνιστικό ρυθμό. Με την πλάτη στον τοίχο η Ρίβερ Πλέιτ στη ρεβάνς κόντρα στην… συμπατριώτισσα Βελές, για τους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Όσα οφείλετε να ξέρετε για την βετ365

154. Τομπόλ – Φερεντσβάρος (17:00)

Ξεκινάμε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Επέστρεψε στο… θρόνο μετά από 11 χρόνια η Τομπόλ Κοστανάι, που έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα Καζακστάν βρίσκεται στην 15η αγωνιστική (4η στο -2 από την κορυφή). Ένα σκαλί παραπάνω η Φερεντσβάρος, που με τον Τσερτσέσοφ στον πάγκο πέρσι κατέκτησε το νταμπλ στην Ουγγαρία. Διαθέτει ρόστερ για να προχωρήσει στα προκριματικά, όπως είχε κάνει και πέρσι, όπου έφτασε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ποντάρουμε στο διπλό, σε απόδοση 2.00.



175. Ρίβερ Πλέιτ – Βελές (7/7, 03:30)

Κλείνουμε με σημείο από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Ρεβάνς για τους «16», με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ρίβερ, αφού έχασε με 1-0 στο πρώτο ματς. Θυμίζουμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας δεν υπάρχει παράταση, αλλά απευθείας πέναλτι. «Καυτή» ατμόσφαιρα αναμένεται στο «Μονουμεντάλ», ενώ ο αρχισκόρερ Άλβαρες θέλει να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, πριν πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Η Βελές θα προβάλει αντίσταση, όμως πιστεύουμε πως στο τέλος θα τα καταφέρει η Ρίβερ, να κερδίσει και -γιατί όχι- να προκριθεί. Ποντάρουμε στο 1.70 του άσου, με -0.75 χάντικαπ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.