Δήμος Αλίμου: Σε κλίμα συναίνεσης η παραίτηση της Αναστασίας Σιμητροπούλου, από τη θέση της αντιδημάρχου




Tην παραίτησή της από τη θέση της Αντιδημάρχου Αλίμου (Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών), την οποία υπηρέτησε από το 2014 έως σήμερα με υπευθυνότητα και αγάπη, υπέβαλλε η Αναστασία Σιμητροπούλου. Η παραίτησή της έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ύστερα από συνεννόηση με τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη. Ο νέος της ρόλος ως Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και οι αυξημένες της αρμοδιότητες λόγω των πολιτικών εξελίξεων και των επικείμενων εκλογών, οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
“Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που είστε δίπλα μου. Η καθημερινή μας επικοινωνία και η αγάπη που λαμβάνω είναι μόνιμη πηγή έμπνευσης για εμένα και μου δίνει τη δύναμη να είμαι παρούσα, πάντα δίπλα σας και να συνεχίζω. Παραμένω ενεργό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, καθημερινά μάχιμη για τον Άλιμο. Η Αναστασία σας” αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στο facebook.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής παραίτησης.

Αγαπητέ Δήμαρχε,                                                                         

Αγαπητοί συνάδελφοι και συμπολίτες



Πριν από περίπου 12 χρόνια, έλαβα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας και να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου και με σκληρή δουλειά για ένα ακόμα πιο όμορφο Άλιμο.

Από το 2014 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης μας «ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ», με επικεφαλής τον τωρινό Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

Όλα αυτά τα χρόνια, είστε δίπλα μου με την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου, δίνοντας μου μάλιστα την τιμητική 1η θέση.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι διαρκής και πολύπλευρη. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, μου έκανε την τιμή να με τοποθετήσει στη θέση της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου.

Από το 2010 ως δημοτική σύμβουλος αλλά και από το 2014 από τη θέση της Αντιδημάρχου, μοναδικό μου μέλημα αποτελεί  το καλό του τόπου μας και η προσφορά στους πολίτες.

Σε ένα περιβάλλον διαρκών πολιτικών εξελίξεων, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση της Αντιδημάρχου και παραμένω ενεργό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, καθημερινά μάχιμη για τον Άλιμο. Θα είμαι δίπλα στο νέο Αντιδήμαρχο, βοηθώντας σε ότι χρειαστεί.

Είναι αυτονόητο ότι μάχιμη για τον Άλιμο θα παραμείνω και στο μέλλον από κάθε θέση, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά :

· Τον Δήμαρχο Αλίμου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και την διαρκή στήριξη του,

· Τους συναδέλφους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους για την δημιουργική συνεργασία μας,

· Τους εργαζόμενους του Δήμου και ιδίως τους συνεργάτες μου στην Κοινωνική Υπηρεσία για το σημαντικό έργο που επιτελέσαμε, προκειμένου να ανακουφίσουμε και να στηρίξουμε τις πιο ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Είναι προφανές, ότι τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες και οι δυσκολίες για όλα τα νοικοκυριά έχουν αυξηθεί πολύ και η στήριξη από το κράτος είναι ανεπαρκής. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται η ενίσχυση των κοινωνικών δομών  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με πόρους και ανθρώπινο δυναμικό και για αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες Αλίμου που με τίμησαν αρχικά με τη ψήφο τους και στη συνέχεια με έκαναν να νιώθω μέλος της οικογένειάς τους. Η καθημερινή επικοινωνία μας και η αγάπη που λαμβάνω είναι μόνιμη πηγή έμπνευσης για εμένα και μου δίνει τη δύναμη να είμαι παρούσα, πάντα δίπλα σας και να συνεχίζω.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.