Βομβαρδισμένο τοπίο το Σισμανόγλειο: Ντύθηκαν γιατροί και ανατίναξαν το ΑΤΜ (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα σε ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο, στην είσοδο του νοσοκομείου.

Από την έκρηξη έσπασαν η πόρτα του νοσοκομείου και τζαμαρίες, ενώ προκλήθηκαν πολλές ζημιές στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο αφού από το ωστικό κύμα έπεσαν μέχρι και ψευδοροφές.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του enikos.gr, οι δράστες μπήκαν μέσα στον χώρο του νοσοκομείου ντυμένοι γιατροί. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο ήταν 3 ή 4 άτομα, με τον έναν από αυτούς να φορά την ειδική στολή Covid. Όταν τους αντιλήφθηκε η υπάλληλος ασφαλείας εκείνοι την ακινητοποίησαν, την απομάκρυναν από το σημείο και τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο ΑΤΜ. Ακολούθησε ισχυρή έκρηξη, που κατέστρεψε ολοσχερώς το μηχάνημα, ενώ οι δράστες, για άγνωστο λόγο έως τώρα, δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Δείτε το βίντεο από το enikos.gr

Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί το Σισμανόγλειο, ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Aπό την έκρηξη καταστράφηκαν και τα χαρτονομίσματα, με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν χωρίς λεία.



Στο μικροσκόπιο έχει μπει μία κάμερα στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου. Οι Αρχές “ξεσκονίζουν” το υλικό ώστε να αντλήσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.