Αποδείξεις τίτλου από Χάκεν και Μόλντε




Σημαντικά τεστ για την κορυφή δίνουν Χάκεν και Μόλντε, σε Σουηδία και Νορβηγία, αντίστοιχα. Η πρώτη υποδέχεται την Έλφσμποργκ, η δεύτερη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Χακ Καμ.

Εδώ θα βρεις τα κορυφαίαWimbledon Προγνωστικά!

795. Χάκεν – Έλφσμποργκ (18:30)

Στην κορυφή της Α’ Σουηδίας παρέμεινε η Χάκεν, παρότι έφερε 2-2 με τη Χάμαρμπι, αφού παράλληλα ηττήθηκε η ΑΪΚ Στοκχόλμης. Είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, με μόλις μία ήττα έπειτα από 11 αγωνιστικές. Στην έδρα της μετρά 4/5 νίκες, με ισάριθμα Over 3,5 & G/G. Υπέροχα επανήλθε η Έλφσμποργκ μετά τη διακοπή, με το επιβλητικό 4-1 επί της Βάρμπεργκς, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο.



➥ Πανίσχυρη στην έδρα της η Χάκεν, δε θα την αμφισβητήσουμε, ποντάρουμε στον 1 DNB (1.84).

800. Χαμ Καμ – Μόλντε (19:00)

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Χαμ Καμ, έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετά το ενυπωσιακό 3-2 επί της Σάρπσμποργκ, ματς στο οποίο βρέθηκε δις πίσω στο σκορ κι έκανε ανατροπή. Η Μόλντε έχει να αγωνιστεί στην Α’ Νορβηγίας από τις 19/6, οπου επικράτησε 2-1 της Οντ εκτός έδρας, φτάνοντας τις έξι σερί επικρατήσεις. Απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Λίλεστρομ, αλλά με ματς λιγότερο.

➥ Μπορεί να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί της, αξίζει το ποντάρισμα στο «διπλό» (2.02).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.