Έχασε την μάχη για την ζωή ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Elounda Beach E. Sgubin




Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το απόγευμα ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Ελούντα Μπιτς Eduardo Sgubin νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Εντουάρντο γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1966 στην Τεργέστη. Από τα νεανικά του χρόνια ασχολήθηκε με την Ιταλική κουζίνα που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε τις αρχές της δεκαετίας του 90 όπου εργάστηκε ως Σεφ σε γνωστό Ιταλικό εστιατόριο. Σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε γνωστός στην περιοχή για την ποιότητα της δουλειάς του αλλά και τον αλέγκρο του χαρακτήρα απολαμβάνοντας την εκτίμηση του κόσμου. Το 1995 σε ηλικία μόλις 28 ετών θα τον κερδίσει το Elounda Beach όπου με την ομάδα του οργάνωσε το Ιταλικό Εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Γρήγορα αναγνωρίστηκαν οι ηγετικές του ικανότητες η δημιουργικότητά του το ταλέντο αλλά και η μοναδική επαφή που είχε με τους πελάτες αναλαμβάνοντας ως food and beverage Manager. Μέσα από σκληρή δουλειά κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούσαν τα επισιτιστικά τμήματα δίνοντας τους τον κοσμοπολίτικο αέρα και τη φινέτσα που χαρακτήριζε τον ίδιο. Πολύ σύντομα θα αναλάβει τη διεύθυνση του Elounda Beach όπου μέχρι και σήμερα εργάστηκε με πάθος αγάπη και αφοσίωση. Η δοτικότητα του αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ερχόταν σε επαφή με τους πελάτες αλλά και το προσωπικό ήταν μοναδικός, για όλους ήταν ο άνθρωπος τους. Ο Eddie ήταν αυτή η μονάδα που έκανε τη διαφορά ήταν ένας Ιταλός από την κοσμοπολίτικη Ελούντα με όλη την κυριολεξία της λέξης. Είναι μεγάλη η απώλεια όχι μόνο για την οικογένεια της Ήλιος ΑΕ αλλά για όλο τον τουρισμό της Κρήτης. Πηγή: ertnews.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.