Φύτεψαν στις Βρυξέλλες το Δέντρο της Ελιάς για τη Δημοκρατία
Το Δέντρο της Ελιάς για τη Δημοκρατία, φύτεψαν στις Βρυξέλλες, σε μια συμβολική τελετή, κατά τη διάρκεια των εργασιών της 150ης Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, οι ΄Περιφερειάρχες Γιώργος Πατούλης και Απόστολος Τζιτζικώστας με τους δημάρχους, Ανδρέα Κονδύλη (Άλιμος), Δημήτρη Κάρναβο (Καλλιθέα) και τον γενικό γραμματέα της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Καφαντάρη. Παρούσα και η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola.

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια ή, ακόμα χειρότερα, να κλείνει το μάτι απέναντι στην προκλητική…Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Κονδύλης στις Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του Ανδρέα Κονδύλη στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.: “Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια ή, ακόμα χειρότερα, να κλείνει το μάτι απέναντι στην προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας.
Η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι κάθε φορά που η Ευρώπη ακολούθησε την πολιτική του κατευνασμού απέναντι σε ένα τυραννικό καθεστώς, το πλήρωσε πικρά”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.