“Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει” – Aποθεώθηκε ο Χατζής στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής έχει γράψει μια ολόκληρη ιστορία στο τραγούδι μας.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός, το βράδυ της Παρασκευής μετέφερε στο Ανοιχτό Θέατρο “Μαίρη Αρώνη”, στο Άνω Καλαμάκι, την ατμόσφαιρα των παλιών μπουάτ, δίνοντας με συναισθηματική ακρίβεια αλλά και ιδιαίτερο ανθρώπινο χιούμορ την πορεία του όλων αυτών των χρόνων σε μια σπάνια επαφή και επικοινωνία με το κοινό, που διακρίνει τον χαρισματικό αυτό καλλιτέχνη.

Διαχρονικός και επίκαιρος όσο ποτέ ή όπως πάντα, ο Κώστας Χατζής μάγεψε με τα τραγούδια του τους τυχερούς που βρέθηκαν στο θεατράκι του Αλίμου και σιγοτραγουδούσαν μαζί του μπαλάντες με κοινωνικό περιερχόμενο. Πηγή φωτό και βίντεο: Iraklis Lamprou – Foni Tou Alimou

Πηγή Βίντεο: I Love Alimos



Όσοι δεν ήρθατε χθες το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο Μαίρη Αρώνη, απολαύστε την υπέροχη συναυλία του μοναδικού Κώστα Χατζή που μας ταξίδεψε με την κιθάρα του.

Δημοσιεύτηκε από I Love Alimos στις Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022

Ο Δήμος Αλίμου σάς προσφέρει δωρεάν μουσικές βραδιές “κάτω απ’ το φως των αστεριών”

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 24/6 έως 24/9/2022, στις 9 μ.μ., το Ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Ελ.Βενιζέλου 14, Άνω Καλαμάκι) μεταμορφώνεται σε υπαίθρια θερινή μπουάτ και φιλοξενεί ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις, με αγαπημένους καλλιτέχνες και ελεύθερη είσοδο για όλους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.