Συναυλία του Χρήστου Δάντη απόψε στη Γλυφάδα




Με όλες τις μεγάλες αγάπες/επιτυχίες της 20χρονης διαδρομής μου, ο Χρήστος Δάντης υπόσχεται μια μαγική βραδιά απόψε στη Γλυφάδα. «Τραγούδια και συναισθήματα στην πρίζα» από το «Πάει η αγάπη μου» στο «Κάποιος σ΄αγαπάει» από το «Κομμάτια» στο «Δωμάτιο» από το «Ψάξε με» στο «Παλιό μου παλτό» και από εκεί στα πιο πρόσφατα «Μοναξιά μου για πες» και «Μια φορά και έναν καιρό» θα ξεδιπλωθεί ένα ηλεκτρικό μουσικό παραμύθι στη σκηνή του παραλιακού θεάτρου της πόλης που φτιάχτηκε για να κάνει το καλοκαίρι μας αξέχαστο. Στις 8:30 το βράδυ, με δωρεάν είσοδο για κατοίκους και επισκέπτες, να είστε όλοι εκεί !

Λίγο νωρίτερα, στις 7:30 μ.μ. σήμερα στην παιδική χαρά της πλατείας Αγίας Τριάδας υπάρχει η υπέροχη παράσταση Κουκλοθέατρου «Πινόκιο» για τους μικρούς μας φίλους, μια παράσταση που θα απολαύσουν εξίσου και οι γονείς.

Χθες, στη Γ΄Μαρίνα, το εκπληκτικό θεατρικό έργο «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη», με πλούσια σκηνικά και έμμετρο λόγο, παρωδία και σάτιρα μαζί, χάρισε άφθονο γέλιο στους θεατές.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, το οποίο με μεγάλη φροντίδα και πολλή αγάπη διοργανώνει και φέτος ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο χώρο του Φεστιβάλ στη Γ΄ Μαρίνα. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων: 8:30 μ.μ. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival



ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, όλες τις μέρες του Φεστιβάλ, υπάρχουν στο χώρο της 3ης Μαρίνας ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για δωρεάν μεταφορά των πολιτών. Τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν ως ακολούθως :

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.