Σε αμόκ η παράταξη Κωνσταντάτου με την Αναστασία Σιμητροπούλου




Βούρκο εξαπέλυσε η παράταξη του Κωνσταντάτου, “Ενωμένη Πόλη”, σε χυδαία ανακοίνωση εναντίον της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Αναστασίας Σιμητροπούλου.

Η Αναστασία Σιμητροπούλου μαζί με περίπου 30 στελέχη του κόμματος, ανάμεσά τους η βουλευτής Τόνια Αντωνίου και ο Παύλος Χρηστίδης, επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά της Αργυρούπολης και συζήτησαν με πολίτες και παραγωγούς για την ακρίβεια. Για την παράταξη του Κωνσταντάτου η Σιμητροπούλου είναι “persona non grata” στην πόλη επειδή είναι στενή συνεργάτης του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη. Δηλαδή απαγορεύεται να επισκέπτεται την Αργυρούπολη και το Ελληνικό!

Μιλάμε για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και αντιλήψεις. Αλήθεια ο κ. Κωνσταντάτος όταν επισκέπτεται τον Άλιμο (μαθαίνουμε ότι είναι συχνές οι επισκέψεις στην γειτονική του πόλη), αντιμετωπίζεται ως εχθρός; Μεγάλη πλάκα όμως έχουν τα σχόλια των κλακαδόρων του που κάνουν λόγο για “παιδιά του κομματικού σωλήνα”. Δεν γνωρίζουν ότι ο κ. Κωνσταντάτος ανδρώθηκε μέσα στα γραφεία του Τάσου Μαντέλη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, όπου και έκανε καριέρα, τις μέρες που το ΠΑΣΟΚ ήταν κραταιό;

Το άκρον άωτον της ανοησίας είναι η αναφορά της παράταξης Κωνσταντάτου στην παρουσία δύο αστυνομικών, στη λαϊκή, για να φυλάνε δήθεν τη Σιμητροπούλου. Μάλιστα λένε ότι θα ζητήσουν και εξηγήσεις από το Υπουργείο. Για τα 30 στελέχη, την Τόνια Αντωνίου και τον Χρηστίδη, ούτε κουβέντα. Λες και η Σιμητροπούλου πήγε μόνη της στη λαϊκή. Όσο για τις εξηγήσεις που θα ζητήσουν, να τους πούμε ότι σε μία κομματική εξόρμηση και μάλιστα σε λαϊκή αγορά με τόσο κόσμο, επιβάλλεται η διακριτική παρουσία αστυνομικών γιατί αν γίνει κάτι θα λένε μετά που ήταν η αστυνομία.



Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ενωμένης Πόλης που θυμίζει εποχές “Αυριανής”. Έτσι ακριβώς όπως συντάχθηκε. Στο πόδι….

Η ανάρτηση της Τόνιας Αντωνίου για την εξόρμηση στη λαϊκή της Αργυρούπολης:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.