Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο της 14χρονης στη μπανιέρα του σπιτιού της




Να διερευνηθούν άμεσα οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε και στη συνέχεια άφησε την τελευταία της πνοή η 14χρονη Eλένη από τη Νέα Ιωνία Βόλου, ζητεί η Εισαγγελία, μέσω προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το κορίτσι, που διέμενε με τη μητέρα, τον πατριό του και το ετεροθαλές αδερφάκι του, στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας, φέρεται να έπεσε στην μπανιέρα του σπιτιού της, στις 4-1-2022.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι συγγενείς της, στους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών όπου τη μετέφεραν οι ίδιοι, με ΙΧ αυτοκίνητο, χωρίς να καλέσουν το ΕΚΑΒ, η 14χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία από το θερμοσίφωνα που ήταν σε λειτουργία την ώρα που έκανε μπάνιο. Οι γιατροί ωστόσο, έκαναν λόγο για εισρόφηση, ενώ το κορίτσι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πώς προκλήθηκαν.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που ανατέθηκε στην Αστυνομία και τις καταθέσεις που θα ληφθούν από τους συγγενείς και τους γιατρούς, η Εισαγγελία Βόλου ζητεί να διερευνηθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τραυματισμό της.



Η 14χρονη Ελένη έμεινε σε κώμα 6 μήνες, και προχθές ξεψύχησε από ανακοπή, στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.