Καταγγελίες για τα “βρώμικα” βενζινάδικα του Αλίμου




Λουκέτο έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε πρατήριο υγρών καυσίμων που δραστηριοποιείται στην οδό Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια, γιατί στους ελέγχους που έγιναν, διαπιστώθηκε νοθεία στα καύσιμα. Εδώ και δύο ημέρες κάτοικοι του Αλίμου, καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα αισχροκέρδειας, από πρατήρια καυσίμων που βρίσκονται σε κεντρικές λεωφόρους.

Καταγγελία 1:”Λίγο την προσοχή σας… Αν κάποιος έβαλε καύσιμα σέ βενζινάδικο επί της…. στο ύψος του Continent και μετά από λίγο το όχημα του “κλοτσαει”, να μην πάει στο συνεργείο γιατί είναι εντάξει!
Άλλο φταίει…..”

Καταγγελία 2: “Πήγα το αμάξι μου συνεργείο και ήταν ήδη 30 αμάξια από το ίδιο πράγμα…νοθευμένη.

Καταγγελία 3: “Και εμένα έβαλα βενζίνα από κάποιο βενζινάδικο νομίζω…. και μετά όταν πήγα να το βάλω μπρος έκανε ότι σβήνει δεν τράβαγε..μετά από λίγες γκαζιες ευτυχώς πήρε μπροστά.. Αλητεία παντου”



Καταγγελία 4: “Εγώ δυστυχώς εγώ διαφορετική εμπειρία από τη Shell λεωφόρος…Έβαλα βενζίνη και από εκεί μέχρι τον φούρνο του Χριστοδούλου έπεσε ο δείκτης μια γραμμή!!!Ετρεχα να τσεκάρω για διαρροή …Ευτυχώς δεν υπήρχε διαρροή. Δεν ξαναπατησα φυσικα!

Καταγγελία 5: “Και εγω στο ιδιο πρατήριο ομοιως. Γέμισα το μισο ρεζερβουάρ και ως το μετρο Αλίμου που πήγα και γύρισα, ο δείκτης δεν ανέβηκε. Γύρισα πίσω να κανω παράπονα και φυσικα δεν το παραδέχονταν και μου ειπαν να φωναξω την αστυνομία 11:30μμ ήταν ), το οποίο και έκανα, αλλά η αστυνομία δεν μπορει να κανει τίποτα. Απλα καταγραφει την καταγγελία . Παράλληλα ένας πελάτης που γεμιζε το μηχανακι του, μου ειπε οτι το ίδιο του ειχε συμβεί στο συγκεκριμενο πρατήριο ( αληθεια ποσο χαζό να χρηματοδοτες αυτον που σε κοροϊδεύει ) . Το ντεποζιτο της μηχανής του γέμιζε με χ… λίτρα και του εβαλαν 3 λιτρα παραπάνω . Πηγε στο υπουργείο στη Διευθυνση Μετρολογιας (στην Κάνιγγος, παλιο υπουργείο Εμποριου) , εκανε καταγγελία την οποια μου έστειλε με mail, αλλα δεν έβγαλε άκρη. Ενας συνάδερφος που έβαλε βενζίνη στο ίδιο πρατήριο και διαπίστωσε οτι του εβαλαν η μάλλον δεν του έβαλαν αυτο που ζήτησε , αλλα 13:30 το μεσημέρι, φωναξε τη Διευθυνση Μετρολογιας τηε Περιφερειας Αττικης (Σταδιου 60 Αθηνα) και δεν έφευγε απο το πρατήριο , ώσπου να έρθουν (ήξερε τον προϊστάμενο ) . Ετσι, του γεμισαν το ντεπόζιτο και αυτος ανακάλεσε. ΠΡΟΣΟΧΗ….. Μην αφήνετε να σας κλέβουν…Επικοινωνήστε το (Αναρτήστε, πειτε το σε φίλους, καντε καταγγελία…) Ακόμα κι αν το κράτος δεν μπορεί να κανει πολλά, θα αποτρέψουμε άλλους απο το να την “πάθουν” και οι φταίχτες θα μεινουν εν καιρω χωρίς πελατεία”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.