«Θέλει τέχνη ο Έρωτας» – Μια ξέφρενη κωμωδία απόψε στο Φεστιβάλ Γλυφάδας




Ένα θεατρικό έργο ξεκαρδιστικό, με τρομερούς ρυθμούς και περίπλοκες απρόσμενες εναλλαγές που σου κόβουν την ανάσα από το γέλιο, απόψε στις 8:30 μ.μ. στη σκηνή του θεάτρου της Γ΄Μαρίνας Γλυφάδας. Πρόκειται για την ξέφρενη κωμωδία του Άλαν Λάμπερτ «Θέλει τέχνη ο Έρωτας», που αφορά στις ανησυχίες τις οποίες προκαλεί στον άνδρα και τη γυναίκα η «κρίσιμη ηλικία» αλλά και η ανωριμότητα και ο αυθορμητισμός της νιότης. Ο έρωτας ενώ δείχνει να είναι «ο από μηχανής θεός», εντούτοις δεν είναι καθόλου απλός και εύκολος, αντιθέτως, θέλει τέχνη … πολλή τέχνη…!

Μετάφραση – Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαράγκας

Παίζουν : Πέτρος Ξεκούκης, Νέλλη Γκίνη, Ασπασία Κοκόση, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Ειρήνη Αμανατίδου, Σταυρούλα Kαμνή και ο Γιώργος Ματαράγκας.

Μόγλης, το βιβλίο της Ζούγκλας στην Ξενοφώντος



Λίγο νωρίτερα, στις 7:30 σήμερα το απόγευμα, στην παιδική χαρά της πλατείας Ξενοφώντος, μια θαυμάσια παράσταση κουκλοθέατρου για τους μικρούς μας φίλους: Μόγλης, το βιβλίο της Ζούγκλας.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, το οποίο με μεγάλη φροντίδα και πολλή αγάπη διοργανώνει και φέτος ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο χώρο του Φεστιβάλ στη Γ΄ Μαρίνα. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων: 8:30 μ.μ. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, όλες τις μέρες του Φεστιβάλ, υπάρχουν στο χώρο της 3ης Μαρίνας ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για δωρεάν μεταφορά των πολιτών. Tα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν ως ακολούθως :

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.