Εφιαλτική κατάσταση στα νοσοκομεία: Αυξήθηκαν ραγδαία οι εισαγωγές (VIDEO)
Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί σε αρκετά νοσοκομεία, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, η οποία βάζει ξανά στη μέγγενη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Προβλήματα υπάρχουν και στα non – covid περιστατικά, το σύστημα υγείας πιέζεται, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί, οι άνθρωποι νοσηλεύονται σε ράντζα και η κατάσταση που επικρατεί προκαλεί ανησυχία. Ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο MEGA το πρωί της Πέμπτης (7/7) δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Αττικό» και «Γ. Γεννηματάς».


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα έγιναν 120 διακομιδές αποκλειστικά και μόνο με περιστατικά covid. Παράλληλα με το Αττικό νοσοκομείο έχουν διακομισθεί 40 περιστατικά, και περιμένουν να γίνει η διάγνωσή τους. Η κατάσταση είναι δύσκολη στον Ευαγγελισμό καθώς υπάρχουν άνθρωποι που περιμέν0υν έως και 9 ώρες προκειμένου να βρεθεί κάποιο κρεβάτι.

Στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», στα εξωτερικά ιατρεία, η κατάσταση είναι σοβαρή καθώς οι άνθρωποι με ή χωρίς covid περιμένουν όλοι μαζί προκειμένου να εξεταστούν ή να νοσηλευτούν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.