Δύο συλλήψεις για το άγριο πιστολίδι στη Βούλα




Δύο άτομα συνελήφθησαν από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για συμμετοχή σε ένοπλη συμπλοκή τον περασμένο Ιανουάριο στη Βούλα, έξω από αρτοποιείο.

Οι σεσημασμένοι κακοποιοί, που πρωταγωνίστησαν στο συμβάν που είχε σημειωθεί στις 22 Ιανουαρίου ήταν παλιοί γνώριμοι των αρχών.

Από την αιματηρή συμπλοκή τρία άτομα είχαν μεταφερθεί τραυματισμένα στο Ασκληπιείο Βούλας. Το αιματηρό συμβάν είχε σημειωθεί λίγο μετά τις 17:30, σε φούρνο στη συμβολή των οδών Ερμού και Προόδου στη Βούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο σημείο σταμάτησε ένα μαύρο τζιπ και δύο από τους επιβάτες του μπήκαν στο μαγαζί και πλησίασαν απειλητικά δυο άνδρες που έπιναν καφέ.

Αφού προηγήθηκε λογομαχία, τα δυο αντίπαλα «στρατόπεδα» ήρθαν στα χέρια, επιστρατεύοντας όπλα και μαχαίρια. Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο από τους «πρωταγωνιστές» της συμπλοκής που χτυπήθηκαν από σφαίρα, στο θώρακα ο ένας και στην κοιλιακή χώρα ο άλλος, ενώ ένας ακόμα άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από μαχαίρι.



Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος είχε καταγράψει το μαύρο τζιπ να φτάνει στο σημείο, αλλά και τον πανικό που προκλήθηκε μετά τους πυροβολισμούς. Όπως αποδείχτηκε όλοι οι τραυματίες ήταν… παλιοί γνώριμοι των αρχών, με τον ένα να έχει συλληφθεί στο παρελθόν σε καταδίωξη με πυροβολισμούς.

Μάλιστα ο άνδρας αλβανικής καταγωγής, βάσει περιοριστικών όρων, δίνει το παρών μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς εκτυλίχθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες και αν είχε σχέση η ύποπτη παρουσία ατόμων που σχετίζονται με τη νύχτα, στο ίδιο σημείο, λίγη ώρα πριν το συμβάν. Η αστυνομία εντόπισε έξω από το αρτοποιείο δυο κάλυκες από όπλο 9 χιλιοστών καθώς και ένα μαχαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.