Διασκέδασε με την ψυχή της η Γλυφάδα με ντίσκο και λαϊκά




Σε ντισκοτέκ μετατράπηκε ο χώρος εκδηλώσεων της Γ΄ Μαρίνας και ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του στη μεγάλη συναυλία της Κατερίνας Στανίση και της Μπέσσυς Αργυράκη, στο πλαίσιο του εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας. Επί τρεις ώρες οι μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, σε μια συνεργασία έκπληξη αναστάτωσαν τη Γλυφάδα με το κέφι, το μπρίο, τη ζωντάνια τους. Η Μπέσσυ Αργυράκη, Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Γκολφ, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε αφιλοκερδώς αποδεικνύοντας την αγάπη της για τη Γλυφάδα και τους Γλυφαδιώτες, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ξεδιπλώνοντας τη χορευτική της δεινότητα και ερμηνεύοντας τα πιο γνωστά τραγούδια της 50χρονης καριέρας της αλλά και επιτυχίες συναδέλφων της, όπως ο Πασχάλης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Άννα Βίσση.

Κατέβηκε στο κοινό, ανέβηκε στις εξέδρες, κάλεσε τον κόσμο να χορέψει, να τραγουδήσει, να διασκεδάσει με χέρια ψηλά και αναμμένους αναπτήρες και κινητά ! Ακολούθως, η Κατερίνα Στανίση μετέτρεψε τη βραδιά σε λαϊκή και το κέφι απογειώθηκε ! Οι δυο τους ερμήνευσαν μαζί τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και καταχειροκροτήθηκαν ! Ήταν μια βραδιά ανεπανάληπτη ! Την υπέροχη εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που διασκέδασε μαζί με τη σύζυγό του Εύα, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα από τις δύο διάσημες Γλυφαδιώτισσες.

Η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. -του Νομικού Προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά- Μαίρη Παπάζογλου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαπίστωσε για άλλη μια φορά ότι και οι φετινές επιλογές εκδηλώσεων ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένες και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Στη μεγάλη συναυλία παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας Σωκράτης Ζάχος, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αγγελόπουλος και Ελένη Καράχου – Σκούταρη, ο Πρόεδρος του Γκολφ Νίκος Λεβετσοβίτης, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βασίλης Νικάκης, καθώς και οι τ. Αντιδήμαρχοι Άννυ Καυκά και Δημήτρης Ακρίβος.

Ο πρώτος κύκλος του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας συνεχίζεται έως και το Σάββατο 6 Αυγούστου με προβολές κινηματογραφικών ταινιών, ενώ από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου αρχίζει ο δεύτερος κύκλος ο οποίος θα διαρκέσει έως τα μέσα Σεπτεμβρίου με συναυλίες, θέατρο, σινεμά. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα μέσα από την ιστοσελίδα www.glyfada.gr/festival



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.