O Θύμιος Μπουγάς δείχνει το πρόσωπό του πριν το ατύχημα (VIDEO)




Η ιστορία με τον Θύμιο Μπουγά από τον Πύργο, που δεχόταν bullying από παιδία έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Όπως είναι γνωστό, ο Θύμιος παραμορφώθηκε μετά από ατύχημα που είχε, και κυκλοφορούσε συνεχώς με μάσκα. Η εξιστόρηση του συγκλονίζει.
Ο Θύμιος περιέγραψε πως σιγά σιγά οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το πλάι του, ενώ δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του πριν το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» για το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή και το πρόσωπο του και για το άγριο bullying που δέχθηκε από νεαρούς στον Πύργο.

«Mετά το νοσοκομείο, είχα έναν φίλο αλλά έφυγε. Έκτοτε, δεν είχα άλλη παρέα. Τα παιδιά που με πείραζαν δεν τα γνώριζα. Όταν με έβλεπαν στον δρόμο – που έβγαινα ψάξω σε κάδους για καλώδια με χαλκό, για να τα πουλήσω και να πάρω φαγητό- με κυνηγούσαν και μου πέταγαν κροτίδες», δήλωσε ο Θύμιος

Για 49 ημέρες φοβισμένος κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, δίχως να γνωρίζει ότι τον αναζητούσαν.



«Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν. Δεν είχα τηλεόραση, ούτε κινητό. Και απορώ, αφού με έψαχναν, γιατί δεν κόλλαγαν ένα χαρτί σε μια κολόνα; Τώρα διαβάζω στα site ότι με έψαχνε όλη η χώρα».

Η ζωή του αρχίζει και αλλάζει, καθώς με τη βοήθεια του δήμου Πύργου μένει πλέον σε διαμέρισμα, ενώ πέρα από την ιατρική βοήθεια, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτιση του και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται αλλά και να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.