Oι Τράχωνες γιορτάζουν!




Αγαπητοί συνδημότες, γονείς και αθλητές του Α.Ο. Τραχώνων,

είναι αλήθεια ότι η κοινωνία μας, η πατρίδα μας αλλά και όλη γενικά η ανθρωπότητα, βίωσε τα δυο τελευταία χρόνια και βιώνει ακόμα, μια καταθλιπτική και δυστοπική πραγματικότητα που μας … «έκλεισε», στα σπίτια μας, μας «έκλεισε» στους εαυτούς μας και ενώ, όπως λέει και ο Αριστοτέλης, «ο άνθρωπος είναι φύσει, κοινωνικό ον» κοντέψαμε να ξεχάσουμε την κοινωνικότητά μας, σταματήσαμε να χαμογελάμε και να συναναστρεφόμαστε με τον πλησίον μας, όπως απαιτεί η ανθρώπινη ανάγκη και φύση. 

Ποιος άραγε θυμάται από τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας που ήδη πλέον έχουν μεγαλώσει, τι «υπερπαραγωγές» εορτών, παραστάσεων και τελετών έναρξης και λήξης των προγραμμάτων της Ακαδημίας, λάμβαναν χώρα πριν 2 περίπου χρόνια;

Ήταν εκδηλώσεις και εορτές που μιλούσε με κολακευτικά και επαινετικά λόγια όχι μόνο ο Άλιμος αλλά και πλήθος επωνύμων και μη, προσκεκλημένων που είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε σε αυτά τα εντυπωσιακά events.



Όμως η ζωή προχωράει και δεν πρέπει μόνο να αναπολεί, αλλά και να οραματίζεται και να δημιουργεί…

Με αφορμή το γεγονός ότι έχουμε τόσο πολύ καιρό να … «συναντηθούμε» όλοι μαζί, αθλητές, γονείς, διοίκηση, εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε με χαρά στη γιορτή που θα κάνουμε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 στις 18:30 στο ανακαινισμένο και πανέμορφο γήπεδό μας με αφορμή το επικείμενο τέλος των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας και κυρίως με την αισιόδοξη επιδίωξη να «ξορκίσουμε» επιτέλους την εσωστρέφεια και την δυσθυμία που χαρακτηρίζει την ψυχολογία του καθενός μας αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το πλούσιο πρόγραμμα της εορτής θα περιλαμβάνει αγώνες στίβου των αθλητών μας με μετάλλια για όλους και κύπελλα για τους νικητές.

Θα έχουμε μεικτούς αγώνες γονέων – αθλητών στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες, αλλά και «αγώνες – ντέρμπι» μεταξύ μόνο γονέων.

Θα υπάρχουν ασκήσεις δεξιοτεχνίας με μπάλα και βραβεύσεις όλων των ομάδων που διακρίθηκαν με πρωταθλήματα και συμμετοχές σε τελικούς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Επίσης θα υπάρχει καλλιτεχνική υποστήριξη με DJ και μουσική επένδυση της όλης εκδήλωσης και τέλος ο γνωστός You tuber Αιμίλιος θα ενθουσιάσει με το πρόγραμμα του και την παρουσία του όλους τους συμμετέχοντες. Επιφυλασσόμαστε και για περαιτέρω εκπλήξεις που θα γίνουν γνωστές το Σάββατο το απόγευμα.

Σας περιμένουμε όλους να υποδεχτούμε με αισιοδοξία, χαμόγελο και δίψα για ζωή το φετινό καλοκαίρι.

Να μην λείψει κανείς και να θυμάστε πως για τον οργανισμό του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου και για όσους πασχίζουν για αυτόν … ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.